Philips 55PUS7805/12


Televizor Philips 55PUS7805/12, cu diagonala de 139 cm, Smart, cu rezolutie 4K Ultra HD, si panou de tip LED.

SMART

In ceea ce priveste partea de smart TV acest televizor vine cu sistemul de operare Saphi . Aceste este gasit pe televizoarele Philips si este comparativ cu Android, Tizen si WebOS atat din punct de vedere al functionalitatii, vitezei de reactie dar si al aplicatiilor esentiale care se gasesc in magazinul propriu de aplicatii. Poate in ceea ce priveste magazinul de aplicatii nu este atat de popular dar aplicatiile cu adevarat necesare (Youtube, Netflix …) o sa le gasesti fara nici un fel de problema.

Conectivitatea televizorului Philips 55PUS7805/12

In ceea ce priveste conectivitatea televizorul sta bine.

 • Jack 3.5 mm – prin aceasta mufa se poate conecta aproape orice sistem audio sau casti .
 • 3 mufe HDMI – foarte utile in zilele noastre. Aceste mufe HDMI pot fi folosite atat ca si intrari dar si ca si iesiri. Poti lega un sistem complet de DVD sau BLUELAYER cu sistem de boxe 5.1. Prin HDMI televizorul este capabil sa „scoata” sunetul in difuzoarele sistemului dar si sa „primeasca” semnalul video de la player si sa-l redea pe ecran. Aceste mufe HDMI sunt folosite pentru conectarea cu aproape orice device din zilele noastre,
 • RJ-45
 • S/PDIF
 • slot pentru card CI+
 • 2 sloturi USB
 • Wi-fi incorporat de tip 802.11n 2×2

Imagine

In ceea ce priveste imaginea Philips 55PUS7805/12 are un ecran de 139 cm diagonala care poate fi folosit atat in dormitor cat si intr-un living generos dar si intr-o sala de restaurant. Mie personal imi plac diagonalele mari si intr-unul din dormitoare (desi destul de mic) am un televizor cu aceasta diagonala. Vizionarea filmelor este dementiala oferind o experienta proape ca la cinematograf.

In ceea ce priveste rezolutia la fel ca toate televizoarele care se respecta din ziua de ani (anul 2020) modelul Philips are o rezolutie 4K cu un numar de 3840 x 2160 pixeli.

Tot in ceea ce priveste imaginea o alta caracteristica importanta este functia HDR 10 + pe care acest model o are.

Alte tehnolofii care fac imaginea uimitoare mai sunt:

 • Dolby Vision
 • HLG
 • 1700 PPI
 • P5 Perfect Picture Engine
 • SimplyShare

Ambilight

Principalul argumes pentru care as alege marca Philips este sistemul Ambilight . Este singurul producator (din producatorii consacrati) care iti poate oferii extinderea imaginii inafara ecranului televizorului. Ambilight este o banda led amplasata in spatele televizorului care este capabila sa extinda culorile marginilor si pe peretele din spatele televizorului facand astfer imaginea sa para mare mult mai mare.

Vezi cel mai bun pret si mai multe specificatii tehnice pentru televizorul smart Philips 55PUS7805/12 aici!!

Philips ca si brand este cunoscut la noi in tara de zeci de ani. Producatorul este cunoscut prin produsele sale electronice in special televizoare, playere dar si electronice si electrocasnice de bucatarie de inalta calitate care rezista fara probleme chiar si zeci de ani.

PLUSURI SI MUNUSURI ale modelului Philips 55PUS7805/12:

Avantaje

Ambilight – experienta oferita de aceasta banda led este incredibila si nu este folosita de alti producatori

Dezavantaje

Clasa energetica A – fata de A+( de care dispun mai multi competitori)

Competitori ai televizorul Philips 55PUS7805/12:

Daca este interesat sa cumperi acest televizor te-ar mai putea interesa si modele de mai jos care fac parte cam din aceasi categorie

 • Philips 58PUS7505/12
 • Samsung 55TU8072 – Samsung ofera un televizor comparabil cu Philips 55PUS7805/12 atat din punct de vedere al imaginii cat si al pretului. Vezi mai multe specificatii si cel mai bun pret aici !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *