Panasonic F-VXR35G-A 1


Purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A, ioni Nanoe, 5 tipuri de senzori, tehnologie operare Econavi, Filtru HEPA, senzor miros, senzor polen, senzor prezenta umana

Vezi cel mai bun pret pentru purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A aici!!

Plusuri si munusuri ale aparatului de purificat si umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A.

AVANTAJ – Filtru HEPA

DEZAVANTAJ – suprafata mica pe care o poate acoperii de doar 26 m3

Tehnologii si functii ale aparatului de purificat si umidificatorului de aer Panasonic F-VXR35G-A

Filtru HEPA- cu ajutorul acestui filtru se scapa de majoritatea microbilori prezenti in interiorul locuintei.

Purificator si umidificator intr-o singura unitate. Nu esti nevoit sa incarci casa cu o multime de aparate , acest model Panasonic F-VXR35G-A este capabil atat sa purifice aerul cu ajutorul filtreloc cu care este dotat cat si sa stabileasca nivelul optim de umiditate pentru sanatatea ta. Nivelul de umiditate pe parcursul anului are fluctuatii destul de mari iar acest aparat le mentine constante.

Nanoe™ – fara substante chimice, fara complicatii, doar aer curat– Nanoe™* sunt mici particule de apa electrostatice atomizate, care ajuta la purificarea si la imbunatatirea calitatii aerului. Printre avantajele acestei tehnologii se numara dezodorizarea aerului, eliminarea mirosurilor si a polenului si impiedicarea dezvoltarii virusilor si a bacteriilor din aer. Tehnologia NanoCloud foloseste un proces de evaporare naturala pentru a adauga nanomolecule de apa in aer. Aceste molecule sunt atat de mici, incat raspandesc cu 99 % mai putine bacterii decat umidificatoarele cu ultrasunete de top, impiedicand in acelasi timp formarea de puncte umede si de praf alb. * Particulele Nanoe™ sunt suficient de mici incat sa patrunda in haine pentru a impiedica dezvoltarea mucegaiului si a dezodoriza.

Date tehnice ale aparatului de purificat si umidificatorului de aer Panasonic F-VXR35G-A

Fluxul de aer si nivelul de zgomot pentru fiecare din treptele aparatului Panasonic F-VXR35G-A. Pentru prima treapta este capabil sa mute 3.4 m cubi / minut si sa faca un zgomot de 49 dB. Viteza intermedeara muta 1.6 m cubi pe minut si face o galagie de 31 dB iar cea mai lenta treapta muta 0.9 m cubi/minut si face un zgomot de doar 22 dB.

Acest aparat Panasonic F-VXR35G-A este recomandat pentru spatii de pana la 26 m2 dar se poate folosi si la spati mai mari.

In ceea ce priveste dimensiunile aparatul are 56 cm inaltime, 36 cm latime si 20 cm lungime. Greutatea lui este de doar 7.8 kg deci poate fi mutat cu usurinta in interiorul locuintei

Vezi cel mai bun pret pentru purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A aici!!

In fiecare anotimp acest aparat purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A isi va face cu succes treaba. Vara va elibera prin uscare umiditatea daunatoare, toamna te va proteja de bacterii si virusi , iarna curata artul de smog, bacterii si virusi , creste nivelul de umiditate a locuintei tale in perioada in care se utilizeaza intensiv sistemul de incalzire iar primavara te va proteja cu brio de polenul care da atatea alergii.

Panasonic

In ceea ce priveste brandul Panasonic este un jucator important cand vine vorbe de electronice si electrocasnice. Mie personal acest brand imi ofera incredere si il asociez cu produse de calitate ridicata

Vezi cel mai bun pret pentru purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A aici!!

Concluzia despre purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR35G-A aici!!

Din punctul meu de vedere daca ai nevoie de un dezumidificator cu functie de filtrare pentru incaperi de pana la 26 mp aceast model este unu complex datorita senzorului de umiditate cu care reuseste sa pastreze umiditatea constanta, dar si datorita functiilor de filtrare a aerului.

Alte modele de umidificatoare de aer care au functie de purificare similare cu Panasonic F-VXR35G-A


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Panasonic F-VXR35G-A