OLED sau QLED


Care este cea mai buna tehnologie de panou din acest moment? Tehnologia OLED sau cea QLED.

Acestea doua nu se pot compara in adevaratul sens al cuvantului fiind tehnologii complet diferite.

Vezi in continuare ce ar trebui sa alegi si propuneri de televizoare cu tehnologie OLED sau QLED.

Ce marci accepta OLED si QLED?

Batalia dintre OLED si QLED este batalie intre brandurile sud-coreene intre LG si Samsung. Putini stiti ca desi panourile OLED sunt folosite de o multime de producatori de la Sony, Panasonic, Philips , LG si multi altii acest tip de ecran este realizat de LG Display in timp ce panoul QLED de cei de la Samsung.

Desi mojoritatea sustin ca tehnologia OLED este superioara fata de cea QLED fiind produsa de un singur producator (LG Display) si comercializata pe o multime de modele ale producatorilor cum ar fi : LG, Sony, Panasonic, Philips, Loewe si multe altele nu poate produce suficient de rapid panouri OLED pentru a le aduce la costuri de productie mai mici. Din acest motiv pretul panourilor OLED sunt mult mai scumpe decat cele ale panourilor QLED.

Ce ar trebui sa aleg intre OLED si QLED ?

Decizia este foarte dificila de a alege intre un OLED de calitate si un QLED de top. QLED-ul este in esenta un LED evoluat in timp ce OLED-ul este o tehnologie complet noua.

Cel mai bun televizor de 55 de inchi QLED:

Samsung 55Q90RA

Unu din cele mai performante televizoare cu o diagonala de 138 cm. Samsung 55Q90RA are rezolutie 4k Ultra HD si sistem de operare Tizen. Pretul este comparativ cu al unui OLED . Imaginea este impecabila, sistemul de operare unu de top (stabil si cu o multime de aplicatii).

Pretul , specificatii tehnice si mai multe pareri despre Samsung 55Q90RA aici!!

In ceea ce priveste sistemul de sunet al lui Samsung 55Q90RA acesta are o putere de 60W si este de tipul 4.2. Tehnologiile de sunet folosite sunt: Dolby Digital Plus , Multiroom Link , Dialog Enhancement , Audio Pre-selection si Bluetooth Audio.

Samsung 55Q90RA este unu din televizoare le top cu o diagonala a ecranului de 138 care utilizeaza tehnologia QLED.

Vezi cel mai bun pret pentru Samsung 55Q90RA aici!!

Cel mai bun televizor de 55 de inchi OLED:

Philips 55OLED754/12

Philips 55OLED754/12 este unu din cele mai bune modele OLED de 139 cm diagonala cu rezolutie 4K Ultra HD/

Ambilight – Doar modelele Philips se bucura de tehnologia consacrata care da impresia ca ecranul se prelungeste pe perete datorita luminilor din spate. Aceasta tehnologie este unu revolutionara folosita doar de cei de la Philips.

Vezi cel mai bun pret pentru televizorul OLED Philips 55OLED754/12 aici!!

Ecranul OLED ofera o imagina incredibila cu culori vii si contrast dinamic atent controlat pentru a face privitorul sa simta imaginile vizionate

Cel mai bun televizor de 65 de inchi OLED:

LG OLED65B9PLA

Probabil cele mai bune televizoare cu display OLED sunt produse de LG datorita faptului ca ei sunt singurii producatori de panouri OLED . Toti producatorii de televizoare OLED cumpara acest tip de panou de le cei de la LG Display.

LG OLED65B9PLA este unu din cele mai performante televizoare OLED cu diagonala de 165 de cm de pe piata.

Sistemul de operare cu care vine acest model LG OLED65B9PLA este WebOS sistem de operare pe care televizoarele inteligente LG il folosesc. Acest sistem de operare are disponibile o multime de aplicatii dar nu are lipsuri nici la capitole precum stabilitatea sau viteza cu care reactioneaza.

Vezi cel mai bun pret, specificatii tehnice si pareri despre LG OLED65B9PLA aici!!

Cel mai bun televizor de 65 de inch QLED:

Samsung 65Q85RA

Samsung 65Q85RA este unu din cele mai bun etelevizoare QLED cu o fiagonala a ecranului de 163cm si rezolutie ULTRA HD 4k . Acesta vine cu o multime de tehnologii in ceea ce priveste o imagine impecabila si culori care te fac sa simti realitatea.

Vezi cel mai bun pret pentru televizorul QLED Samsung 65Q85RA aici!!

Sistemul de operare pe care Samsung 65Q85RA il are este Tizen , sistemul de operare creat de cei de la Samsung si testat atat pe televizoare cat si pe telefoanele propri. Este unu din cele mai performante sisteme de operare atat in ceea ce priveste viteza cat si a aplicatiilor case se gasesc in magazinul propriu.

Mai multe specificatii tehnice, pareri si cel mai bun pret pentru Samsung, 163 cm, 65Q85RA aici!!

Cel mai bun televizor QLED de 75 de inch :

Samsung 75Q85RA

Probabil cel mai bun QLED de 189 cm diagonala. Are o rezolutie 4K Ultra HD si sistem de operare Tizen. Acest model vine cu tehnologii precum Quantum Processor 4k , cu Quantum HDR 1500 , HDR 10+, HLG, Ultra black, Ultimate UHD Dimming , Dolby Digital Plus, Bluetooth Audio. Pe langa faptul ca majoritatea tehnologiilor de top din piata sunt deja pe acest model Samsung acesta sta excelent si la capitolul conectivitate avand 4 mufe HDMI si 3 conectori USB

Cel mai bun pret pentru televizorul imens Samsung 75Q85RA cu sistem de operare Tizen aici!!

Samsung 75Q85RA este imens si poate fi folosit in multe situatii atat datorita diagonalei imense cat si datorita rezolutiei 4k ultra hd de 3840 x 2160 pixeli.

Poti vedea cel mai bun pret pentru Samsung 75Q85RA aici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *