Fierastrau sabie Steinhaus PRO-RS900


Fierastrau sabie Steinhaus PRO-RS900, cu o putere de 900W, si care include in pachet 2 lame

Ca un garaj sa fie complet din punct de vedere al sculelor nu ar trebuii sa lipseasca un fierastrau sabie. Acesta poate fi folosit cu usurinta atat la efectuarea de taieri ale lemnului cat si ale metalului.

Steinhaus PRO-RS900 este un fierastrau de tip sabie cu o putere de 900W alimentat de la reteaua normala de 230V. Acesta are o viteza maxima de 2800 rpm cu o lungime a cursei de 200mm.

Fierastraul sabie are o greutate de 2.5 kg facilizand astfel manipularea lui si facand taierea foarte usoara. Totodata lungimea cablului de alimentare este de 3 m , foarte usor prelungibila cu orice prelungitor care il gasesti in comert. Atentie prelungitorul nu vine in pachet!

Cu un fierastrau de tip sabie poti taia cu usurinta lemnul si metalul aflat in pozitii care alte fierastraie nu iti permit. Acest model de fierastrau de tip sabie iti permite taierea lemnului la o adancime de 115 mm si a fierului de 5 mm. Aceste adancimi sunt suficiente aproape in orice lucrare din gospodarie .

In ceea ce priveste functionalitatea Steinhaus PRO-RS900 are viteza variabila in functie de nevoile fiecaruia si un buton de functionare continua. In ceea ce priveste prinderea in mana cei de la Steinhaus l-au optimizat pentru ca prinderea sa fie foarte usoara si a nu obosi mainile in cazul taierilor in spatii inguste.

Acest fierastrau poate functiona cu lame pe care le gasesti separat in comert cu dimensiuni mai mari de 225 mm / 240 mm/ 250 mm.


Acest fierastrau de tip sabie poate fi folosit cu usurinta chiar si la taiat placi de BCA!!

Vezi cel mai bun pret si mai multe specificatii tehnice pentru fierastraul sabie Steinhaus PRO-RS900 cu o putere de 900 W aici!


Steinhaus este un brand creeat special pentru romani , care au nevoie de unelte si scule cu un raport pret calitate excelent. Eficienta sculelor Steinhaus este buna la cel mai bun pret de pe piata. Atata timp cat aveti nevoie de unelte in gospodarie periodic, fara a abuza de ele zilnic firma Steinhaus este exact ceea ce ai nevoie. Acest brand este pe piata romaneasca de cativa ani buni si isi largesc periodic gama de produse avand in general feed-back bun din partea clientilor. Clientii marcii sunt in general multumiti atat pentru functionalitate, calitatea decenta si pretul fara concurenta. Ei se remarca prin masini de gaurit, surubelnite electrice, generatoare de curent, fierastraie, spalatoare cu presiune si multe altele.

In concluzie fierastraul de tip sabie de la Steinhaus , PRO-RS900 este una din cele mai bune alegeri pe care le poti face daca cauti un fierastrau sabie pe care sa-l folosesti periodic in treburile gospodaresti dar nu numai. Steinhaus PRO-RS900 are o putere de 900W , vine in pachet cu 2 lame usor de schimbat ( fara a avea nevoie de o cheie speciala) . Acest fierastrau este capabil sa debiteze atat lemn cat si metal .

Argumente PRO si CONTRA in ceea ce priveste Steinhaus PRO-RS900

PRO

– pretul excelent in comparatie cu alte fierastraie sabie

CONTRA

-calitate de productie putin inferioara fata de alte branduri cunoscute de pe piata

-categoria Hobby din care face parte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *