Fierastrau circular Steinhaus PRO-CS1200


Fierastrau circular Steinhaus, PRO-CS1200, cu o putere de 1200 W, disc cu diametru de 185mm, o viteza de taiere de 5500RPM, si o adancime maxima de taiere de 63mm

Fierastraul circular electric PRO-CS1200 are o putere de 1200 W, fiind potrivit pentru taierea longitudinala, transversala si de imbinare la colt in lemn masiv, placi aglomerate, material plastic.

In gospogaria ta in cele mai multe cazuri este nevoie de un fierastrau circular care te va ajuta sa tai lemn si nu numai atat la unghiuri perfecte, chiar daca doresti sa tai la 90 de grade cat si la 45.

Pachetul cu care vine insotit fierastraul circular Steinhaus PRO-CS1200 mai include ghidaj paralel, disc de 185x20x1.4 mm cu 24 de dinti si cutia. Fierastraul poate fi completat de o multime de tipuri de discuri care se gasesc separat in comert dar si prelungitoare pentru a faciliza instalarea lui si in alte locuri fara a depinde de alimentarea cu energie .Lungimea cablului de alimentare standard de care el dispune este de 3 m. Greutatea circularului de de 3.8 kg .

In functie de discul de taiere cu acest circular vei putea taia cu usurinta lemn, plastic dar si fier. Acest circular iti va completa setul de unelte de acasa si iti va facilita orice treaba gospodareasca.

Vezi cel mai bun pret si mai multe specificatii tehnice pentru fierastraul circular Steinhaus PRO-CS1200 aici!Steinhaus este unu din cei mai cunoscuti producatori de unelte si scule pentru casa din tara noastra. In general aceasta marca se adreseaza oamenilor obisnuiti care au nevoie de scule pentru casa , pentru a putea efectua lucrarile in gospodarie dar nu numai. Steinhaus fabrica si produse profesionale destinate expluatarii zilnice. Marca a primit o multime de review-uri pozitive in decursul anilor in care isi comercializeaza produsele pe piata din romania. Brandul are preturi mult mai mici decat concurenta si o calitate decenta .

In concluzie fierastraul circular Steinhaus PRO-CS1200 este unu din cele mai accesibile fierastraie circulare de pe piata cu o putere de 1200W . Acesta vine insot si de un disc de 185x20x1.4 mm cu 24 de dinti dar discuri se comercializeaza pentru acest aparat de la o multime de producatori o multime de modele.

PLUSURI si MUNUSURI ale fierastraului circular Steinhaus PRO-CS1200 :

  • PLUS : pretul fara concurenta- la acest pret de achizitie nu vei gasi nimic care sa rivalizeze cu Steinhaus PRO-CS1200
  • MINUS: Gama HOBBY din care face parte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *