Cadou perfect pentru pitici


Nu ai reusit inca sa alegi cadoul de craciun pentru piticul/a tau.

Venim cu cateva propuneri .

O boxa pentru karaoke este un cadou excelent. Pe piata vei gasi o multime de modele pentru toate buzunarele de casti pentur karaoke atat cu microfon inclus cat si fara dar cu posibilitatea conectarii unuia separat

Vin cu 3 propuneri de boxa de karaoke . Una de buget , una din zona de mijloc avand pret din zona de mijloc si boxa de karaoke pe care eu personal o consider cea mai „performanta” fiind ideala in multe situatii in viata noastra.

Prima propunere este o boxa de buget .

Boxa portabila Akai ABTS-H12L, 40W, microfon wireless, Bluetooth, radio FM, karaoke, USB, lumini disco

Vezi pretul pentru aceasta boxa Akai ABTS-h21L aici!!

Akai ABTS-H12L este o boxa care se situeaza in jurul pretului de 500 de lei si vine insotita de microfon si telecomanda.

Acest model Akai are si baterie de 3000 mAh avand astfel posibilitatea sa mearga chiar si fara acces la o retea electrica. Boxa are o putere de 40 W si isi va face treaba excelent daca nu ai mari pretentii si vrei doar distractia.

Poti cumpara aceasta boxa portabila de aici!!

LG XBOOM RN9

Sistem audio LG XBOOM RN9, Bluetooth, Dual-USB, Radio FM, Karaoke Creator, Party Strobe, Wireless Party Link, negru

Vezi cel mai bun pret pentru boxa LG XBOOM RN9 aici!!

Este o boxa care este in zona de mijloc atat ca pret cat si ca si calitate a sunetului.

Aceasta boxa este o boxa impunatoare cu toate functiile necesa pentru o seara de karaoke veritabila insa acest model nu vine cu microfon inclus. Insa magazinele de profil ofera o gama larga de microfoane pentru toate buzunarele.

Poti vedea o gama larga de microfoane atat wireless cat si pe cablu aici!

Aceast sistem audio de la LG sta excelent si la capitolul conectivitate avand cablu optic, 2 mufe usb, Jack pentru microfon, Jack pentru chitara si functie Bluetoth.

In ceea ce priveste puterea boxei , firma producatoare s-a ferit sa specifice o putere in W dar zvonurile spun ca ar fi 2000W. Nici pe departe aceasta putere din punctul meu de vedere. Avand acasa si aceasta boxa si boxa JBL Party box 1000 (boxa care are 1100W) pot spune ca acest LG XBOOM RN9 are in jur de 800-900 W.

Ultima mea propunere dar nu si cea din urma este probabil cea mai performanta boxa atat din punct de vere al puterii cat si al calitatii sunetului

JBL Party Box 1000

JBL Party Box 1000 este cea mai buna boxa din punct de vedere al calitatii muzicii din aceste propuneri

Vezi pretul si mai multe specificatii pentur boxa JBL Party Box 1000

Boxa din stanga – in partea dreapta este LG XBOOM RN 9

JBL Party Box 1000 are 1100W si chiar vei simtii aceasta putere. Aceast sistem audio este potrivit atat in casa cat si in aer liber pentru un chef memorabil .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *