BANDĂ DE ALERGAT T540C DOMYOS


Una din cele mai corecte benzi de alergat de pe piata atat in ceea ce priveste pretul cat si in ceea ce priveste utilitatea ei.

Banda de alergat Domyos T540C iti da posibilitatea sa te antrenezi in fiecare zi fara sa depinzi de vremea de afara , de teren sau chiar de restrictiile impuse de autoritati (situatie in care ne aflam datorita pandemiei). Cu aceasta banda nu vei avea nici un motiv sa nu iti faci alergarea/ mersul saptamanal.

Utilitate

Banda poate fi folosita atat la mers cat si la alergat pana la o viteza de 16 km pe ora si o inclinare maxima de 10%. Banda iti ofera o multime de taste rapide atat pentru viteza ( de 3km/h, 5km/h, 8km/h, 10km/h, 13km/h si 16km/h) dar iti ofera sa cresti si sa scazi viteza si treptat. Am tinut sa precizez despre aceste taste predefenite pentru ca eu personal le folosesc foarte mult dar banda de alergare pe care eu o detin nu are vitezele care mi-ar fi mie utile. In general eu alerg cu 10 km pe ora si merg cu 5km pe ora. Banda mea nu are tasta rapida pentru 5 km pe ora dar aceast model Domyos are ceea ce eu vad ca pe un plus. Si tasta de 13 km/h o vad foarte utile pentru alergare rapida sau pe intervale daca este incepator sau intermediar. Si in ceea ce priveste inclinarea benzii sunt cateva butoane prestabilite.

Suprafata de alergare este una decenta de 45cm pe 125 cm. Pe aceasta supravata vei putea alerga destul de lejer. Pentru o suprafata de alergare mai mare poti vedea modele : Domyos Intense Run – cu o suprafata de 51cm x 150cm (dar cu un pret cu aproximativ 73% mai mare in momentul in care scriu acest articol) sau Domyos T900C cu o suprafata de alergare de 50 cm x 43 cm ( si cu un pret cu aproximativ 30% mai mare ).

Totodata aceasta banda suporta o greutate a utilizatorului de pana la 130 km.

Diferenta in

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *