Aspirator cu filtrare in apa Zass ZVC 06


Aspirator cu filtrare in apa Zass ZVC 06
4.4 (87.78%) 18 votes

Oferta de pret, specificatii de pret si pareri personale despre aspiratorul cu filtrare in apa Zass ZVC 06. Un aspirator suficient de puternic pentru a face fata cu brio la orice situatie (indiferent de suprafata de aspirare) dar si foarte eficient datorita filtrari in apa.

Zass ZVC 06 este un aspirator cu o putere 1600W, o putere foarte mare in comparatie cu alte aspiratoare de pe piata. care au pret asemanator. Pentru cei care spun ca puterea motorului nu conteaza , eu personal ii contrazic. Chiar daca sunt aspiratoare cu o putere putin mai mica care aspira la fel, motoarele acestora se vor strica mai repede mergand mai fortat.

Fata de aspiratoarele conventionale acest model Zass are filtrare in apa. In loc sa adune mizeria si praful intr-un sac din care mai iasa praf si in timpul aspirarii dar si in timpul schimbarii acestui sac, modelul prezentat il va trece printr-un rezervor cu apa care va va scapa definitiv de praf. Acest rezervor are o capacitate foarte mare 7.5 litri de praf si 3 l de apa.

Un alt plus al acestui aspirator este cablu de alimentare cu o lungime de 5 metri, mult mai mare ca la alte aspiratoare. Eu personal ma confrunt cu aceasta problema, detinand un aspirator produs de Samsung cu care nu pot aspira in balcon pentru ca distanta dintre priza si balcon este mai mare decat cablu de alimentare.

Aspiratorul cu filtrare in apa Zass ZVC 06 vine cu un tub telescopic suficient de lung pentru o aspirare perfecta  dar totodata oferind posibilitatea de pliere pentru depozitare in spatii inguste.

Oferta de pret pentru aspiratorul cu filtrare in apa Zass ZVC 06 aici!!

Zass este o firma prezenta in Romania deja de destul de mult timp , care a demostrat de-a lungul anilor calitatea produselor sale. Mama mea imediat dupa perioada comunista si-a cumparat un fier de calcat Zass care a tinut pana nu demult facand o treaba excelenta si neavand nici o problema

In concluzie, aspiratorul cu filtrare in apa Zass ZVC 06 este unul din cele mai accesibile aspiratoare cu filtrare in apa de pe piata , avand atat pretul foarte scazut in comparatie cu alte aspiratoare cu aceleasi caracteristici, are o putere suficient de mare pentru a face fata cu brio oricarei suprafete , chiar daca aceasta este un covor cu fire groase si lungi, iar in ceea ce priveste calitatea , Zass a demonstrat deja ca produsele lor sunt foarte durabile in timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *