Masina de facut gheata Zass ZIM 01


Masina de facut gheata Zass ZIM 01
4.5 (90%) 18 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru masina de facut gheata Zass ZIM 01. Este o masina de facut gheata care isi face in totalitate treaba iar pretul este unul fara concurenta.

Daca ai nevoie de o masina de facut gheata foarte probabil te bazezi ca acest aparat sa-si faca treaba, fie ca este vorba de o zi calduroasa de vara fie ca este vorba de o nunta in care se consuma o cantitate foarte mare de gheata. Ai nevoie ca aparatul sa isi fara treaba bine, iar Zass ZIM 01 nu te va dezamagi.

Capacitatea vasului de apa este de 2.5 l de apa iar capacitatea de stocare a cuburilor de gheata este de 1.1 kg. Este o capacitate destul de mare atat in ceea ce priveste capacitatea rezervorului de apa cat si din punct de vedere al rezervorului de cuburi de gheata. Chiar daca acest aparat iti va deservi la evenimente sau restaurante, aparatul face fata cu brio.

Masina de facut gheata Zass ZIM 01 iti va oferii posibilitatea sa selectezi intre 3 tipuri de cuburi de gheta cu dimensiuni diferite pentru a putea alege exact marimea perfecta pentru utilitatea ta.

Din punct de vedere al designului acest aparat de facut gheata Zass ZIM 01 arata excelent si se integreaza perfect in orice incapere. Are un aspect placut fara multe linii si culori care ar arata chicios. Totodata capacul vine cu o fanta de vizitare a rezervorului.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de facut gheata Zass ZIM 01 aici!!

Zass este prezent pe piata Romaneasca din anii ’90 cand majoritatea din noi sau mamele noastre sau bunicile noastre aveau fier de calcat Zass. Aceste fiere de calcat au ajuns in majoratatea caselor obisnuite cu fiere de calcat „romanesti” , fie ele facute in uzina de la Electromures sau oriunde altundeva. Aceste fiere de calcat sunt atat de fiabile incat functioneaza si in ziua de astazi si prin aceste fiere de calcat Zass si-a construit o imagine a unei marci care pune foarte mare accent pe calitate.

In concluzie, daca ai nevoie de un aparat de facut gheata care nu se va strica saptamanal, cu o capacitate de inghetare de 15 kg pe zi si care are si un pret accesibil acesta este exact aparatul potrivit. Il recomand cu incredere atat pentru ca stiu ca marca Zass garanteaza calitatea produselor sale dar si datorita pretului scazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *