Plita electrica Zass ZHP 04A


Plita electrica Zass ZHP 04A
3.7 (73.33%) 6 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru plita electrica Zass ZHP 04A. Plita electrica Zass ZHP 04A, cu o putere de 1000W, 1 ochi de gatire si temperatura de pana la 400 grade.

Puterea de incalzire a acestei plite  Zass ZHP 04A este de 1000W . Aceasta este o putere suficienta pentru a face fata cu brio in orice situatie. Totodata diametrul discului de incalzire este de 15.5 cm , deci un diametru suficient de mare pentru a putea sustine si incalzii atat vasele de mari dimensiuni cat si pe cele de mici dimensiuni.

Plita electrica simpla  Zass ZHP 04A  vine si cu un indicator luminos care iti va arata in permanenta statutul ei. In momentul in care plita este pornita acest indicator va lumina pentru a prevenii accidentele si arsurile .

In multe din cazurile din viata noastra nu avem acces la reteaua de gaz si avem nevoie de o solutie de incalzire a mancarii ieftina si foarte eficienta iar aici este domeniul plitelor electrice.  Plita electrica Zass ZHP 04A este o solutie foarte potrivita in multe din cazuri si te va ajuta sa poti gati foarte similar cu un aragaz pe gaz .

Vezi oferta de pret si specificatiile tehnice pentru plita electrica Zass ZHP 04A aici!!!

Firma Zass se afirma in Romania de foarte mult timp datorita produselor sale de calitate ridicata cu origini Germane. Cine nu isi aduce aminte de acele fiere de calcat de care ne-am putut bucura imediat dupa perioada comunista fabricate in Germania de acest producator si pe care orice gospodina iscusita si le dorea.  Principiul de baza al acestei firme a ramas acelasi de atunci pana in ziua de astazi si anume sa faca produse de calitate ridicata la preturi cat mai mici .

In concluzie daca ai nevoie de o plita electrica pe care sa poti gati orice iti trece prin cap,  Zass ZHP 04A este varinta perfecta atat datorita puterii sufient de mare de incalzire cat si datorita pretului foarte scazut. Aceasta plita electrica va fi foarte rezistenta in timp si nu va fi o investitie proasta care se va strica dupa un scurt timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *