Friteuza Zass ZDF 04


Friteuza Zass ZDF 04
Voteaza acest post

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru friteuza Zass ZDF 04. Friteuza electrica Zass ZDF 04,cu o putere electrica de 1400W, si o capacitate a vasului de prajire de 2.5L,  confectionata din Inox

Friteuza Zass ZDF 04 are o capacitate a rezervorului de prajire destul de mare ( de 2.5l), suficient de mare pentru a face sa zicem cartofi prajiti pentru o familie numeroasa, sau chiar si pentru un local (restaurant sau fastfood). Acest aparat ofera toate avantajele unui aparat de prajit profesional la un pret foarte accesibil. Designul de inox o face sa si arate profesionala dar si functiile si calitatea de executie sunt ireprosabile.

Totodata componentele friteuze-i Zass ZDF 04 sunt detasabile si permit o curatire usoara.

Ca si aspect aceasta Friteuza Zass are dimensiunile exterioare (lungime si latime )de 22 cm x 37 cm si o inaltime de 25 cm. Tot la acest capitol Friteuza cantareste  3.5 kg (goala) .

 

Vezi oferta de pret si specificatiile tehnice pentru Friteuza Zass ZDF 04 aici!!!

Zass este un producator destul de cunoscut in Romania datorita produselor sale de calitate ridicata care rezista timp indelungat. Pe langa aceste doua calitati principale acest producator cu origini Germane fabrica electronice si electrocasnice tinand pas cu noile tehnologii fara sa faca rabat la calitate. Nu in ultimul rand Zass ofera preturi mult mai mici decat ale concurentilor desi produsele sunt similare.

 

In conlcuzie friteuza Zass ZDF 04 este o friteuza de calitate ridicata, care va face fata cu brio la o multime de procese de prajire chiar daca  o vei folosii la mese festive unde vei praji in mod repetat mai multe „ture” . Personal as alege aceasta friteuza pentru ca calitatea ei este superioara produselor altor branduri indoilenice dar si datorita pretului foarte scazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *