Fantana de ciocolata Zass ZCFF 01


Fantana de ciocolata Zass ZCFF 01
4.5 (90%) 20 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru fantana de ciocolata Zass ZCFF 01. are o putere de 60W si un finisaj  de inox care da o senzatie premium.

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau pur si simplu ai chef sa te rasfeti aceasta fantana de ciocolata Zass ZCFF 01 va face toata treaba.

Zass ZCFF 01 este o fantana de ciocolata usor de folosit care in prima faza va topi ciocolata si o va mentine la o temperatura mai ridicata pentru a fi lichida iar a doua functie fundamentala a ei este de a invarti aceasta ciocolata ( aparatul o va urca in sus iar ciocolata se va prelinge usor pe fiecare nivel pana va ajunge la baza de unde ciclu se va repeta)

Aspectul acestei fantani de ciocolata de la Zass (Zass ZCFF 01) este unu elegant , fiind confectionata din inox cu linii care iti vor da o senzatie de premium si va face sa se simta special pe oricine.

Capacitatea de ciocolata este de 0.8 l o capacitate suficient de mare pentru a-si putea face numarul de spectacol dar si pentru a satura invitatii cu ciocolata.:)

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru fantana de ciocolata Zass ZCFF 01 aici!!

Firma producatoare de electronice si electrocasnice ZASS este pe piata Romaneasca de foarte mult timp si isi demonstreaza calitatea produselor sale de la inceput. Produsele Zass sunt de obicei cu preturi mai mici ca si ale concurentei dar totodata ofera o calitate ridicata si tehnologii noi si inovatoare.

In concluzie fantana de ciocolata Zass ZCFF 01 iti va impresiona invitatii indiferent de evenimentul organizat, fie ca este vorba de o zi de nastere, o nunta sau o petrecere. Aceasta fantana de ciocolata va topi singura ciocolata  si o va face sa curga in continu ca o cascada. Pe langa spectacolul vizual pe care aceasta fantana de ciocolata il va face, iti va mangaia si papilele gustative, oferind o ciocolata lichida excelenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *