Yuneec Breeze 4K UHD


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru drona Yuneec Breeze capabila sa filmeze 4K UHD  si sa faca fotografii la o rezolutie de 13 MP.

Drona Yuneec Breeze este printre primele drone de pe piata romaneasca care sunt capabile sa faca clipuri video la o rezolutie 4k UHD. Este dotata cu un senzor incredibil care te va impresiona atat cand este vorba de filmulete cat si la realizarea pozelor.

Controlul acestei drone se face cu ajutorului smartphone-ului tau fie ca este vorba de un device cu sistem de operare Android cat si daca este cu sistem de operare iOS. In marketul ambelor sisteme de operare vei gasi gratuit aplicatia Breeze. Aceasta aplicatie pe langa faptul ca iti va oferi posibilitatea sa controlezi cu usurinta aceasta drona iti va oferii si o imagine live la o rezolutie HD de 720p. Totodata prin aceasta aplicatie vei putea cu usurinta sa distribui filmuletele sau fotografiile realizate de drona Yuneec Breeze atat din aer cat si de la sol. Deci vorbim despre prima drona optimizata si gandita in sprijinul retelelor sociale cum este cazul Facebook-ului. Fotografiile de 13 MP pot fi incarcate foarte repede pe retele si distribuite prietenilor tai. Vor fi cu toti incantati si te vor invidia, dorindu-si si ei astfel de gadget.

Functia Follow me cu care drona Yuneec Breeze vine insotita iti va da posibilitatea sa setezi drona sa te urmareasca in activitatile tale sportive. Ce buna mi-am fi fost o asemenea drona cand am coborat cu bicicleta pe carari de munte cu o viteza ametitoare ( ma laud doar). Ar fi putut toti prietenii mei sa vada si sa se bucure de experienta traita de mine .

O alta functie premium este functia Return Home cu care aceasta drona premim vine gata configurata. Aceasta functie odata acesata face ca drona datorita sistemului GPS si a multimii de senzori instalati sa se intoarca la locul de unde a decolat si sa aterizeze.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru drona Yuneec Breeze aici!!

Timpul care aceasta drona si-l poate petrece in aer este mult mai mare decat la alte drone , bateriile putand tine drona in aer timp de maxim 12 minute. Viteza maxima (limitata din soft) este de 5 m/s (18 km/h) o viteza foarte mare la o drona.

Yuneec este o firma fondata in 1999 in Hong Kong care detine in prezent 1800 de angajati in Kong, Shanghai, Los Angeles si Hamburg. Aceasta firma s-a facut deja cunoscuta in aceast segment al dronelor si pe zi ce trece uimeste tot mai multe persoane de calitatea ei ireprosabila si de inovatiile cu care vine in piata. Multe din tehnologiile de care dispune aceasta firma pe domeniul dronelor sunt mult peste ce gasim pe piata in acest moment.

In concluzie Yuneec Breeze 4K UHD este o drona capabila sa filmeze la o rezolutie 4k UHD sa faca fotografii la o rezolutie de 13 mp, are o multime de functii de top cum ar fi aterizarea automata sau functia de intoarcere acasa si are o calitate de productie premium. Aceasta este una din dronele din clasa premium care are un pret acceptabil iar ca si performanta exceleaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *