Whirlpool WWDC 9716


Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 cu al 6-lea simt si viteza de stoarcere de pana la 1600 rpm este una din cele mai bune din clasa ei.  Capacitatea acestei masini de spalat de la Samsung este de  9 kg la spalare si 7 kg la uscare.

Din punct de vedere energetic aceasta masina de spalat este in clasa A, deci este o masina economica. Inginerii de la Samsung imbunatatesc in continu produsele sale pentru un consum cat mai redus atat de energie electrica cat si de apa.

vezi

Tehnologia al 6-lea simt 3Dry – Prin acesta optiune dotata cu un senzor in cuva, masina monitorizeaza in permanenta umiditatea hainelor si calculeaza durata de uscare a rufelor tale. Nu o sa mai fi nevoit sa „ghicesci” ce program sa selectezi pentru uscarea hainelor tale.

whirpool

O sa va prezint cateva din proprietatile speciale pe care aceasta masina le are

     SENSEINVERTER MOTOR – este un motor foarte silentios pentru a te putea bucara de liniste care pe langa asta este si foarte economic din punct de vedere energetic. Acest motor este este de fapt evolutia tuturor motoarelor dezvoltate de Samsung pana acum. Acesta este motivul pentru care este intradevar pretios .

Afla mai multe specificatii si Oferta de pret pentru Whirlpool WWDC 9716 aici

O sa va mai prezint cateva din programele de spalare si de uscare cu care aceasta masina Whirlpool WWDC 9716 vine gata definete pentru a acoperii cat mai multe nevoi generale:

-Bumbac – program dedicat tesaturilor de bumbac care spala cu apa incalzita la 90 de grade si stoace cu o viteza maxima de 1600 rpm. Incarcarea maxima la splare pentrua cest program este de 9 kg iar la uscare este de 7 kg

-Rapid 30 minute: Programul de spalare rapid pe care eu personal il folosesc cel mai des pentru a imi reinprospata haine. Majoritatea hainelor spalate nu au pete sau nu necesita o spalare aprofunzita deci este tot ceea ce avem nevoie. Capacitatea de incarcare maxima pentru spalare la acest program este de 4 Kg

-Spalare si uscare  45 minute : Cel mai rapid program de spalare si uscare pe care aceasta masina de spalat automata cu uscator in are. In 45 de minute aceasta masina iti spala haine putin murdare si le usuca. Temperatura la care incalzeste apa in timpul spalarii este de 30 de grade iar stoarcerea o face la 1600 rpm. Capacitatea de incarcare pentru acest program este de 1 kg

-Spalare si uscare 90 minute: Este programul de spalare si uscare destul de rapid. Timpul fata de programul prezentat mai sus este dublu dar si capacitatea maxima de incarcare este dubla. La programul de mai sus este de 1 kg iar la acest program de 90 de minute este de 2 kg. Viteza maxima la stoarcere fata de programul de mai sus este de doar 1200 rpm probabil din cauza incarcaturii mai mari.

vezi

-Amestec: este un program pe care nu l-am mai vazut la alte masini de spalat.  Acest program este pentru mai multe tipuri de tesaturi, Incalzirea apei se face la 40 de grade iar centrifugarea este la viteza maxima de 5.5 kg. Capacitatea de incarcare la uscare este de asemenea de 5.5 kg.

 

In concluzie Whirlpool WWDC 9716 este unu din cele mai bune masini de spalat cu uscator de pe piata. Pe langa faptul ca clasa energetica este A ofera si o viteza uimitoare de stoarcere de 1600 rpm. Deasemenea sa nu uitam si de functia de uscator care inlocuieste fara batai de cap un uscator dedicat,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *