Samsung WW80K5210VW/LE


Samsung WW80K5210VW/LE
4.5 (90%) 4 votes

Samsung WW80K5210VW/LE este o masina de spalat din gama premium cu clasa energetica A+++  si o viteza la stoarcere de 1200 rpm. Acest model Samsung are o calitate superioara fata de concurentii directi. Este o masina de spalat fara uscator dar care spala foarte bine.

Avantajul masinilor de spalat automate fara uscator sunt ca spala foarte bine iar durata de viata este mult mai mare fata de masinile de spalat cu uscator.

vezi

O optiune interesanta pe care aceasta masina de spala Samsung WW80K5210VW/LE o are, este Add Wash . Acesta permite ca dupa pornirea programului de spalare sa mai poti adauga tesaturi pe care le-ai uitat initial

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru aici!!

sams

O sa va descriu cateva din programele de spalat pe care poti sa le alegi la aceasta masina de spalat:

  • Program pentru bumbac – acest program majoritatea masinilor de spalat il are. La aceasta masina de spalat Samsung WW80K5210VW/LE producatorul recomanda sa se foloseasca pentru : articole de bumbac, garnituri de pat, lenjerie intima, proseape sau camasi. Timpul de spalare si ciclurile de clatire se vor regla automat in functie de incarcatura tesaturilor. Incarcatura maxima la acest program este de 8 kg de tesaturi.
  • Program de Bumbac ECO- Pentru ca Samsung este unul din producatorii care tin la mediu si face pasi in acest sens au optimizat un program la fel ca si cel de sus dar cu un consum de energie mai mic. Avantajul acestui program este consumul energetic mai mic . Dezavantajul fata de programul clasic de bumbac este ca apa folosita la spalare nu este incalzita la aceeasi temperatura deci timpul de spalare pentru rezultate aproapiate este mai mare.
  • Program de curatare ecologica a tamburului – Cu totii stim ca tamburul masinii de spalat in timp acumuleaza microbi si murdarie. Aceasta masina de spalat vine cu un program dedicat pentru a curata acest tambur. Aceasta operatiune se efectueaza la 40 de spalari fara a fi nevoie de a adauga detergent sau inalbitori.  Cuva trebuie sa fie goala, setam acest program si dam drumul masinii de spalat.
  • Spalare super ecologica – acest program foloseste apa cu o temperatura scazuta pentru a reduce consumul energetic necesar la incalzirea apei. O masina de spalat foloseste cea mai multa energie electrica pentru incalzirea apei.
  • Lenjerie de pat – program dedicat lenjeriei de pat. Pentru cele mai bune rezultate Samsung recomanda spalarea unui singur serviciu de pat. Este prima masina de spalat vazuta de mine cu un program dedicat spalarii serviciilor de pat
  • Ingrijirea copiilor- Acest program spala la temperaturi inalte pentru a dezifecta si inlatura petele si se fac clatiri suplimentare pentru a nu ramane urme de detergent care pot irita copii
  • Ingrijire impermeabile Eu iubesc sa umblu mult pe munte. Samsung este primul producator care scrie in manualul de utilizare ca acest program este dedicat hainelor destinate drumetiilor montane.

vezi

In concluzie Samsung WW80K5210VW/LE este una din cele mai bune masini de spalat pe care poti sa ti le cumperi.  Pe langa calitatea ei ridicata, stim cu totii ca Samsung nu dezamageste prin calitate si tehnologii inovatoare cu mici exceptii( Samsung Galaxy Note) aceasta masina de spalat area clasa energetica A+++ . Pana la acest moment nu stiam ca se pot pune atatia + dupa clasa energetica.

Cu siguranta merita achizitionata daca ti-o permiti!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *