Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE 1


Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE
5 (100%) 2 votes

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o masina de spalat care cua jutorul bulelor de aer poate spala si la temperaturi joase la fel de eficient ca o masina care incalzeste apa la o temperatura mult mai mare. Acesta este unu din factorii care o fac sa fie in clasa energetica A+++.

vezi

In primul rand as vrea sa va scot in evidenta ca masina are un sistem de dezinfectie al cuvei. Cu toti stim ca in cuva masinii de spalat se depun cu timpul bacterii si murdarie. Producatorul recomanda ca la fiecare 40 de spalari sa folosim programul dedicat curatirii cuvei . In mod normal am folosi substante chimice pentru a curata cuva dar nu si la acest model cu program special dedicat pentru asta,

Un alt plus al acestei masini de spalat automate Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este optiunea Bubble Soak care ajuta la inlaturarea petelor. Cei de la Samsung au testat si eficientizat in continu programe pentru scoatera petelor. In acest moment au ajuns la  o performanta extraordinara pentru foarte multe tipuri de pete. Cu ajutorul bulelor de aer care patrund prin tesatura aceasta masina de spalat chiar te poate scapa de foarte multe tipuri de pete.

res_5269943568a8b3ea9a692eb3cbfe5ee7_450x450_c2a2

Conectarea masinii de spalat cu telefonul mobil. Iti poti conecta telefonul mobil la masina de spalat iar cu ajutorul unei aplicatii special concepute vei putea vedea erorile si iti va spune exact defectiunea pe care o are ,

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE aici!!

As vrea sa va prezint rapid cateva programe de spalare pentru acesta masina de spalat din cele 13 predefinite pentru a satisface cat mai multe tipuri de haine:

 • Bumbac – Program de spalare dedicat tesaturilor din bumbac, lenjeriilor de pat, fetelor de masa, lenjeriei de corp , prosoapelor si camasilor. Datorita senzorilor si tehnologiei evoluate de care aceasta masina de spalat dispune, timpul de spalare va fi reglat automat de masina de spalat in functie de incarcatura in kg a masinii.
 • Spalare super ecologica. Datorita bulelor de aer care trec prin tesaturi , aceasta masina de spalat ofera o spalare foarte eficienta chiar si cu apa care nu este incalzita tare deci consumul energetic este foarte redus.
 • Lana : Samsung recomanda pentru spalarea tesaturilor de lana . Incarcarea maxima pentru acest program este de 1.5 kg
 • Ingrijire copii _ program dedicat articolelor pentru  copii. Acest program ofera o spalare la o temperatura ridicata si o clatire suplimentara
 • Haine ingrijite – Program de spalare cu limpezire suplimentara si centrifugare redusa pentru a asigura ” spalare blanda” si limpezime completa.
 • O optiune suplimentara este Intesiv: Optiune dedicata rufelor extrem de murdare

 

vezi

In concluzie aceasta este o masina de spalat foarte buna , atat din punct de vedere al calitatii cat si din punctul de vedere al procesului de spalare. Un alt punct forte al acestei masini de spalat este eficienta energetica crescuta fiind in clasa A+++. Optiunea de spalare rapide de doar 15 minute, programul de spala eco sunt alte doua motive pentru care trebuie sa-ti cumperi aceasta masina de spalat Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

 • Bogdan

  Salut, o am de o luna si am cateva impresii :
  – nu poti seta durata manual. E un mare minus, programele de bumbac / eco dureaza intre 2 si 3 ore cu masina incarcata sub 6kg cat scrie in manual
  + nu e foarte zgomotoa
  + nu se plimba prin sufragerie
  + te anunta printr-o melodie sfarsitul programului
  + te lasa sa pornesti spalarea peste X ore