Samsung Crystal Blue WW12K8402OW


Samsung Crystal Blue WW12K8402OW
5 (100%) 1 vote

In acelasi timp in care majoritatea masinilor de spalat au o capacitate de incarcare de maxim 7 kg Samsung Crystal Blue WW12K8402OW are 12 kg. Calitatea de constructie a acestei masini de spalat este superioara fata de majoritatea masinilor de spalat de pe piata.

Din punct de vedere al designului aceasta masina de spalat va impresiona pe oricine o vede. Arata impunator cu un buton suficient de mare pentru a-ti da senzatia ca tu controlezi totul, cu un ecran pentru  afisarea informatiilor de spalare si cu o usa rotunda imensa. Aceasta usa imensa prin care o vei incarca cu rufe mai are o usita mica pentru hainele pe care le-ai uitat si vrei sa le introduci ulterior. Din punct de vedere al designului probabil este cea mai frumoasa masina de spalat pe care ai vazut-o.

vezi

Ce este Tehnologia ecobubble™ si la ce ajuta aceasta tehnologie cu care masina de spalat Samsung Crystal Blue WW12K8402OW vine insotita? Aceasta tehnologie foloseste bule de aer in procesul de spalare. Aceste bule de aer dizolva detergentul mai rapid si ajuta la trecerea lui prin tesatura pentru o spalare mai eficienta. Tot datorita acestei tehnologii cu bule de aer masina de spalat este mult mai eficienta si energetic, fiind in clasa A+++. Tehnologia ecobubble fiind mult mai eficienta la spalare decat metoda clasica de spalare fara bule de aer nu are nevoie de apa incalzita asa tare deci prin urmare si economia de energie electrica.

Motor cu invertor digital este un alt avantaj clar la aceasta masina de spalat el fiind mult mai durabil in timp ( asta se poate vedea si din faptul ca cei de la Samsung ofera o garantie de 10 ani fata de alti producatori care dau garantie doar 2 ani) dar nu in ultimul rand este mult mai eficient si silentios. El are capacitatea de a reduce substantial vibratiile in comparatie cu motoarele conventionale.

Un alt atu important pe care noi il vedem este conectivitatea cu telefonul mobil . Exista posibilitatea prin instalarea unui soft pe telefonul mobil (pe sistemele de operare Android si iOS) sa vezi eventualele avarii ale masinii de spalat sau chiar sa fi atentionat daca ai uitat o haina in masina de spalat. Asta este de fapt motivul pentru care pe acest site numit www.lumeagadgeturilor.com sunt review-uri la masini de spalat. Incet incet si masina de spalat este un gadget pe care toata lumea il are in casa.

samsung-crystal-blue-ww12k8402ow

vezi

Una din functiile acestei „minunate” masini de spalat este  AddWash™ . Cu ajutorul acestei functii poti adauga haine chiar daca programul de spalat a pornit. Mie personal mi s-a intamplat de multe ori sa pornesc programul de spalare iar ulterior sa vad ca am uitat o bluza . In cazul masinii de spalat Samsung Crystal Blue WW12K8402OW poti opri programul de spalare si adauga bluza uitata fara nici un fel de problema.

 Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Samsung Crystal Blue WW12K8402OW aici !!

Ca si firma Samsung este unul din cei mai mari jucatori din piata de electronice si electrocasnice din lume. Este o firma care dupa zeci de ani de activitate in acest domeniu deja si-a demonstrat calitatea produselor si ca poate tine pasul cu tehnologii noi adaptate pentru toata lumea.

Dupa parerea mea aceasta masina de spalat Samsung Crystal Blue WW12K8402OW este una din cele mai potente masini de spalat de pe piata si ofera pe langa calitatea sa peste medie si tehnologiile inovatoare, o economie din punct de vedere energetic incredibila.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *