Wink World SE


Wink World SE
4.6 (92%) 5 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru telefonul mobil Wink World SE Dual Sim cu o memorie interna de 8 Gb , 3G . Unu din cele mai accesibile telefoane de pe piata dar cu specificatii din zona premium.

Un telefon perfect pentru familia ta. Are toate calitatile unui telefon premium cu specificatii care iti vor acoperii nevoile unui utilizator de zi cu zi fiind deasemenea un telefon dual sim care gestioneaza perfect doua cartele in acelasi timp iar trecerea este foarte bine optimizata si simpla .

Acest telefon are un pret foarte accesibil ( se adreseaza tuturor categoriilor sociale) iar la performante, depaseste multe smartphone-uri foarte scumpe. Concret Wink World SE vine cu un procesor Quad core cu o frecventa de 1300 Mhz , un procesor destul de competitiv chiar si in comparatie cu procesorul unor laptopuri de pe piata.  Ca si memorie interna acest telefon vine cu 8 Gb dar aceasta memorie se poate mari cu ajutorul unui micro SD card de pana la 32 Gb.  Memorie Ram acest telefon vine cu 512 mb de RAM.  Aceste specificatii asigura o functionalitate corecta pentru Android v6.0 (Marshmallow) si pentru majoritatea aplicatiilor instalate.

Cand vorbim despre camere foto Wink World SE sta destul de bine si nu te va dezamagi. Acest model de telefon de la Wink vine cu 2 camere foto , una frontala de 2 Mp excelenta pentru selfi-uri sau pentru apeluri video si o camera pe spate capabila sa faca fotografii la o rezolutie de 5 Mp cu auto focus. Aceasta camera de pe spatele telefonului este dotata inclusiv cu blitz .

Bateria acestui model este de tip Li-Ion cu o capacitate de 1200 mAh suficienta pentru a mentine telefonul in stand-by timp de 200 de ore . Autonomia telefonului intr-o convorbire este de 8 ore o autonomie pe care unele telefoane nu o au sa functioneze in stand-by. Si la capitolul autonomie a bateriei acest smartphone sta foarte bine.

Wink World SE sta bine si la capitolul conectivitate , avand mufa micro USB, cea mai comuna mufa la telefoanele mobile ( vei putea gasi incarcator sau cablu de date peste tot fiind cea mai comuna mufa de incarcare din lume) si mufa Jack pentru semnalul audio sau pentru comanda la distanta. Si aceasta mufa Jack este un punct in plus pentru ca vei putea folosii o gama larga de carsti atat dedicate telefoanelor mobile cat si casti fabricate cu alt scop .

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Wink World SE aici!!

In concluzie Wink World SE este poate cel mai accesibil  telefon al celor de la Wink ( un brand cunoscut  in Romania  datorita faptului ca este detin de cel mai mare magazin online) cu o calitate acceptabila . Atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al performantelor acest telefon va impresiona intr-un mod placut. Avand in vedere ca pretul in acest moment nu depaseste 200 de lei acest telefon are caracteristici similare cu telefoane de la alti producatori care au preturi de peste 1000 de lei. Din punctul meu de vedere Wink World SE este solutia perfecta pentru cei care nu vor sa investeasca o groaza de bani in telefoane care oricum isi vor pierde pretul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *