MP3 Player Wink Speed, 4GB 1


MP3 Player Wink Speed, 4GB
4.6 (92%) 10 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru MP3 player-ul Wink Speed . Un player simplu cu pret foarte bun si o memorie interna de 4 Gb. Aceasta memorie poate asigura stocarea a peste 1000 de melodii in spatiul de stocare.

Wink Speed este un MP3 player care beneficiaza de ultimele tehnologii de pe piata si aduna toata experienta acumulata pana acuma in acest domeniu. Daca ai nevoie de un player muzical care sa te ajute sa alergi , sau sa te motiveze in timp ce alergi , Wink Speed este solutia perfecta. Fiind un player mp3 usor si simplu de folosit vei putea alerga mult mai repede:)) avandu-l in dotare.

Si la capitolul ergonomie Wink Speed sta foarte bine avand pe partea din spate o clema care te va ajuta sa-l prinzi pe pantalonii tai, pe tricou sau chiar pe hanorac. In ceea ce priveste dimensiunile acest MP3 Player are 4.9 cm pe 3.7cm pe 2 cm deci dimensiuni foarte mici care sporesc mobilitatea. Greutatea lui este de 15 g o greutate care este comparabila cu a unei pene.

Din punct de vedere a conectivitatii aceasta se realizeaza prin USB atat pentru incarcarea lui cat si datorita accesului la spatiu de stocare in care vei putea pune, sterge si muta melodiile favorite.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru MP3 Player-ul Wink Speed  aici!!

Wink este un producator de electronice  din ce in ce mai cunoscut in tara noastra datorita produselor de calitate buna la preturi fara concurenta. Din ce in ce mai multi clienti sunt foarte multumiti de aceste produse achizitionate la preturi cu mult mai cici decat ale concurentei dar care ofera acelasi lucru sau in multe cazuri chiar mai mult. Calitatea produselor Wink este una buna folosind tehnologii noi si materiale de calitate ridicata.

 

In concluzie MP3 Player Wink Speed este un player excelent la alergat sau la „hoinarit ” la plimbare , dar totodata este excelent si acasa cand stai in pat si ai nevoie de momentul acela al tau , in care sa fi tu cu tine si sa te bucuri de muzica redata la calitate buna. Playerul Wink are un pret excelent , se manevreaza usor si are o memorie interna suficient de mare pentru o multime de muzica ( o melodie in format MP3 ocupa in jur de 3 MP deci capacitatea de 4 GB poate stoca peste 1000 de melodii).


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “MP3 Player Wink Speed, 4GB