Wink Share SE


Wink Share SE
4.7 (93.33%) 6 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru telefonul mobil Wink Share SE, Dual SIM, 8GB, Black. Un telefon cu un pret excelent, o memorie de 8Gb si o calitate buna raportata la telefoanele din aceasi clasa.

Wink Share SE este un telefon dual sim capabil sa functioneze fara probleme cu doua cartele gestionand fiecare numar in parte si oferind utilizatorului un control bun . Vine cu doua sloturi de sim : microsim . Din punct de vedere al retelei este un telefon 3G  care functioneaza perfect atat in reteaua 3G cat si in reteaua 2G.

Ca si specificatii tehnice acest telefon uimeste avand un procesor quad-core model: Mediatek MT6580M Quad Core de 1300 Mhz, 1 Gb Ram suficienti pentru a rula sistemul de operare  Android v6.0 (Marshmallow) . Si nu doar sistemul de operare ruleaza excelent cu aceasta configurare hardware ci si plicatiile disponibile in store (Google Play) , majoritatea din ele vor functiona ireprosabil . Totodata acest telefon vine si cu un slot de microSD pentru a putea extinde memoria interna de 8 Gb. Are toate atuurile unui telefon foarte bun.

Ecranul acestui telefon (Wink Share SE) este un ecran de 4.5 ” cu o rezolutie efectiva de 854 x 480 pixeli si care dispune de 16 milioane de culori .

Designul nu este deloc invechet iar dimensiunile acestui telefon de la Wink sunt  de 67 mm x 136 mm x 9.5 mm cantarind 130 g. Sunt dimensiuni si greutate normala la un telefon cu specificatiile acestui telefon.

La capitolul camere foto Wink Share SE sta foarte bine fiind dotat cu doua camere foto una frontala de 2 Mp special conceputa pentru selfi-uri sau pentru apeluri video ( pe WhatApp , Skype sau Facebook mesenger) iar cea de-a doua camera este una situata pe partea din spate a telefonului si capabila de poze extraordinare. Camera telefonolui tau mobil este camera pe care o vei avea asupra ta tot timpul deci este important ca aceasta camera sa faca poze bune. Aceasta din urma este o camera de 8 Mp care iti va satisface cerintele chiar daca esti exigent la acest capitol. Totodata pe partea din spate a telefonului vei avea disponibil si un blitz cu LED care iti va folosi in conditii de iluminat scazut sau chiar in lipta completa a luminii.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Wink Share SE aici!!

In concluzie Wink Share SE este un telefon cu un pret pentru toata lumea, nu se adreseaza deloc celor care vreau un telefon cu nume cunoscut dar ofera multe din caracteristicile de top. Este un smartphone care ruleaza Android 6.0 are doua camere de fotografiat destul de bune cea din spate fiind de 8 Mp iar cea din fata telefonului fiind de 2 Mp  si este capabil sa inregistreze filmulete la o rezolutie HD . Totodata acest telefon este stie retele 3G si se poate conecta la internet de mare viteza atat prin reteaua mobila cat si prin conectarea la o retea Wi-fi. Din punctul nostru de vedere Wink Share SE este un telefon cu un pret foarte bun si specificati mult mai bune decat telefoanele din aceasi clasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *