Wink S17 Lampa cu boxa si bluetooth


Wink S17 Lampa cu boxa si bluetooth
4 (80%) 17 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru lampa si boxa cu bluetooth Wink S17. Am ajuns in momentul in care o lampa este capabila sa redea melodii cu ajutorul tehnologiei bluetooth.

Wink S17 este o combinatie intre o lampa clasica cu scopul de a ilumini si o boxa portabila de calitate buna capabila sa redea muzica de pe telefonul tau prin tehnologia bluetooth dar nu numar fiind dotata si cu un slot de card SD.

La capitolul lampa Wink S17 sta foarte bine oferind posibilitatea reglarii intensitatii luminii printr-o singura atingere. Iluminarea se face cu ajutorul tehnologiei LED cea care ii ofera o luminozitate ridicata si un consum foarte redus de energie electrica (doar 1.6 W)

O alta caracteristica de luat in seama cand vei alege aceasta lampa Wink este ca vine cu baterie reincarcabila deci nu vei depinde de reteaua electrica. Incarcarea ei se face prin USB si este foarte usoara.

Din punct de vedere al designului Wink S17 arata exceptional atat asezata pe noptiera cat si pe biroul tau. Forma simpla si culoarea alba o face sa arate modern si sa se integreze perfect in orice fel de incapere.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru lampa cu boxa bluetooth Wink S17 aici!!

Marca Wink se remarca prin pretul scazut pe care produsele sale le au in comparatie cu alte marci mai cunoscute. Calitatea produselor marcii este una foarte buna, Wink folosind materiale de inalta calitate si tehnologii inoavatoare. Ca si in cazul produsului prezentat in acest articol (Wink S17) aceasta marca vine cu o multime de inovatii si intregeste multe nevoi existente la preturi fara concurenta.

In concluzie lampa cu difuzor  Wink S17   este un gadget nou in domeniu care are un pret scazut si te scapa de doua achizitii ( una de lampa si alta de boxa bluetooth). In comparatie cu alte gadgeturi similare de pe piata aceasta lampa cu difuzor Wink are un pret foarte scazut si poate oferi atat la capitolul de lampa cat si la capitolul de boxa performante ridicate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *