Wink S15 Bec LED color cu boxa si bluetooth


Wink S15 Bec LED color cu boxa si bluetooth
4.7 (94%) 20 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Wink S15 Bec LED color cu boxa si bluetooth. Daca cauti un bec led capabil sa-si schimbe culoarea si intensitatea luminii dar totodata sa fie capabil sa redea muzica acest model Wink te va surprinde.

Tehnologia duce becurile in cu totul alta zona fata de unde eram obisnuiti. Acest bec LED pe langa faptul ca este un bec care lumineaza bine, consuma putin este capabil si sa isi schimbe culoarea si intensitatea luminii de pe o aplicatie de pe mobil si chiar sa redea melodii cu ajutorul tehnologiei bluetooth cu care este dotat.

Acest model de bec LED vine cu soclu E27 care este cel mai comun soclu la becuri si cel mai probabil sa se potriveasca si pe lustra ta. Ca si putere de luminat Wink S15 are o putere de 480 lumeni .

Wink S15 este un bec smart cu un consum de energie de doar 5 W datorita tehnologiei LED de ultima generatie cu o putere de iluminat de 480 de lumeni capabil de tehnologie bluetooth.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru becul cu LED color cu boxa Wink S15 aici!!

Marca Wink produce de cativa ani buni electronice de ultima ore si le comercializeaza si la noi in tara prin intermediul celui mai mare magazin online. Aceasta marca se remarca prin produsele sale de calitate buna dar mai ales prin pretul foarte scazut fata de alte produse similare de la alti producatori..

In concluzie daca esti pasionat de tehnologie acest bec iti va reda zambetul pe fata de fiecare data cand te vei gandi la el. Marca wink prin becul  sau LED  S15 redefineste numele de BEC. Pe langa functia clasica a oricarui bec de la inventarea lui si pana acum , acest bec are inclus functie bluetooth si difuzor pentru redarea sunetelor. Serios! Acest bec S15 este capabil sa redea melodii de pe telefonul tau mobil si o face destul de bine. Nu se compara cu un sistem audio performant dar sunetul va suna binisor . Recomand cu caldura acest bec celor pasionati de tehnologie dar si acelora care au nevoie ca sunetul telefonului lor sa rasune in intreaga casa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *