MP3 Player Wink Light, 4GB, casti, negru


MP3 Player Wink Light, 4GB, casti, negru
4.6 (91%) 20 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru MP3 Player Wink Light,  Este un MP3 player de calitate , cu o utilizare simpla dar mai ales cu un pret foarte scazut in comparatie cu alte playere similare de pe piata.

Wink Light este un MP3 player mic cu o greutate scazuta si foarte usor de folosit de oricine. Vei putea asculta 4 Gb de muzica la o calitate ridicata. Playerul vine insotit de casti si manual de utilizare si este una din cele mai bune alegeri de pe piata cand vine vorbe de ascultat muzica.

Aspectul lui Wink Light este unu placut indiferent din ce parte il vei privi.La capitolul dimensiuni acest mp3 playes sta foarte bine (avand dimensiuni reduse) 8 cm pe 2 cm pe 1.1 cm  iar greutatea lui este de doar 15 grame la fel ca si in cazul fratiorului Wink Speed .

Un alt avantaj principal al acestui player muzical marca Wink este viteza de transfer destul de mare conectivitatea efectuandu-se prin USB 2.0. Pachetul cu care vine insotit contine si un cablu USB foarte necesar atat la incarcarea playerului mp3 cat si cand vine vorba de transferat melodii,

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru MP3 Player-ul Wink Light aici!!

Wink se remarca la noi in tara datorita mai multor tipuri de produse dar mai ales prin telefoanele proprii , telefoane cu o calitate buna a constructiei, cu tehnologii de ultima generatie si la pret de cateva ori mai mici decat ale concurentei. Aceasta marca nu face rabat nici in domeniul mp3 playerelor si a altor tipuri de produse venind cu tehnologii noi si cu materiale rezistenta in timp pentru fiecare produs.

In concluzie daca ai nevoie de un MP3 player usor, performant si cu un pret foarte bun MP3 Player-ul Wink Light este una din cele mai bune alegeri de pe piata. El arata bine, este usor de controlat iar marca Wink de ofera garantia ca produsul este de calitate buna. Recomand acest player acelora care isi doresc sa asculte muzica la o calitate buna dar totodata sa fie la un pret scazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *