Wink Glory SE


Wink Glory SE
5 (100%) 4 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Wink Glory SE . Unu din cele mai apreciate telefoane de la Wink cu un pret foarte scazut si specificatii bune.

Wink Glory SE este unu din cele mai accesibile telefoane dual sim de pe piata. Pe langa facilitatea utilizarii a doua cartele in acelasi timp ( deci a doua numere de telefon simultan) acest telefon exceleaza si pe partea de smart. Pentru aceia dintre noi car enu isi doresc sa investeasca o gramada de bani in gadgeturi care isi pierd repede valoarea dar sa ramana in ton cu  evolutia tehnologica acest telefon este cel mai potrivit.

Este un telefon de generatie noua care ruleaza Android 6.0  vine cu un procesor quad core ( cu patru nuclee) de 1300 Mhz cu 1 Gb de RAM si cu o memorie interna de 8 Gb. Memoria interna se poate extinde daca iti cumperi un card de memorie micro SD , Wink Glory SE fiind dotat cu slot pentru acest model de card.

Ecranul acestui model smart Wink este unu de tipul IPS FWGA si dispune de 16 milioane de culor.  Este un ecran cu o diagonala de 5” suficient de mare chiar si pentru pretentiosi iar rezolutia este de 854 x 480 pixeli.

Cand vorbim despre retele acest model este un telefon 3G capabil sa navigheze pe internet cu o viteza mare. Nu doar prin reteaua mobila te vei putea conecta la internet ci si cu ajutorul tehnologiei 802.11 b/g/n de ialta viteza. O alta functie a acestui smartPhone este acea de hotspot ( telefonul va „lua” internet prin reteaua de date mobila si se va transforma intr-un router wireless care va transmite internet si altor dispozitive)

Cand vine vorba despre senzori cu care acest model ii are , Wink Glory SE beneficiaza de accelerometru , de senzor de proximitate si de senzor de lumina atat de util atunci cand pui telefonul la ureche iar ecranul se va bloca automat.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Wink Glory SE aici!!

In concluzie Wink Glory SE este un telefon dual sim care functioneaza ireprosabil cu doua cartele , vine din fabrica cu Android 6.0 care functioneaza excelent atat sistemul de operare in sine cat si majoritatea aplicatiilor pe care le vei instala. Acest telefon ruleaza perfect aplicatii uzuale cum ar fi whatapp ( program dedicat mesajelor pe internet), Viber ( program dedicat comunicarii prin mesaje sau apeluri vocale), Facebook ( celebra retea sociala), Yahoo ( program special facut pentru a putea sa-ti accesezi adresa de email) si multe altele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *