Lampa Wink DE1034, 3 nivele de intensitate, baterie reincarcabila


Lampa Wink DE1034, 3 nivele de intensitate, baterie reincarcabila
4.7 (93.85%) 13 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru lampa Wink DE1034 . Una din cele mai simple lampi de pe piata cu un pret foarte accesibil si cu baterii reincarcabile ceea ce ii asigura independenta din punct de vedere energetic.

Avantajul principal al acestei lampi Wink DE1034 este faptul ca vine cu baterie reincarcabila. Indiferent cat de dese vor fi penele de curent tu vei putea citii in continuare romanul favorit fara a fi nevoit sa depinzi de reteaua de electricitate. Bateria acestei lampi este prevazuta pentru a putea mentine lampa pornita fara sursa de electricitate timp de 6 ore. Aceasta autonomie se datoreaza si tehnologiei de iluminare tip LED care are un consum foarte scazut in comparatie cu tehnologiile clasice ( tip halogen, sau chiar si in comparatie cu becurile economice).

In ceea ce priveste designul Wink DE 1034 uimeste cu un design placut si modern care se va integra cu usurinta in orice spatiu . Ca si practicabilitate o vei folosi la fel de usor atat la birou , in sufragerie dar nu in ultimul rand in dormitor.

O alta functie importanta pe care aceasta lampa Wink o are si pe care tin sa v-o prezint este posibilitatea reglarii intensitatii luminii. Aceasta este o functie destul de importanta in ziua de astazi cand pretentiile de la o simpla lampa au crescut dar pe care Wink DE 1034 ti-o va oferii.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru lampa cu baterie reincarcabila Wink DE1034 aici!!

Brandul Wink este unu bina vazut in romania datorita preturilor mai scazute fata de concurenti dar fara sa faca rabat la calitatea produselor sale. Wink este de cativa ani la noi in tara si creste de la an la an in vanzari asta demonstrand calitatea buna a produselor sale. In concluzie marca Wink este o marca care are in portofoliu produse de calitate buna si cu preturi scazute.

In concluzie daca iti doresti o lampa cu un pret foarte bun care nu are nevoie de reteaua electrica ( sau nu depinde de reteaua electrica) Lampa Wink DE1034 este una din cele mai bune solutii de pe piata. Vine insotita cu acumulatori reincarcabili si cu un sistem de iluminat de ultima generatie. Punctul forte este in primul rand pretul foarte scazut si calitatea destul de buna. Recomand cu incredere aceasta lampa Wink !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *