Lampa Wink DE1004


Lampa Wink DE1004
4.4 (87.5%) 8 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru lampa Wink DE1004 care este capabila sa redea atat  lumina calda cat si rece si vine cu modul incarcare wireless telefon. Este una din cele mai moderne lampi de pe piata atat datorita becurilor de ultima generatie cat si datorita modulului de incarcare fara conectare a telefonului

Wink DE1004 este o lampa ideala pentru birou cu un design foarte modern si placut ochilui. Aceasta lampa iti va oferi o multime de avantaje cum ar fi posibilitatea de a alege intre lumina rece sau calda. Aceasta lumina o vei putea alege in functie de preferinta ta printr-o singura atingere. De multe ori pe mine personal ma deranjeaza la ochi lumina alba dar de alte ori aceasta lumina este foarte placuta. Cu aceasta lampa vei putea alege intre tipul de lumina. Pe langa alegerea tipului de lumina vei putea foarte usor sa alegi si intensitatea luminii.  De multe ori cand stau la calculator am nevoie de lumina doar pentru  a lumina tastele si pentru aceasta operatie aceasta lampa Wink este perfecta.

Un alt punct forte a acestei lampi Wink DE 1004 este incarcatorul wireless pentru telefon.Probabil majoritatea dintre noi vor alege aceasta lampa datorita functiei de incarcator. Aceasta functie este compatibila cu majoritatea telefoanelor noi care sunt capabile sa suporte incarcarea prin wireless dar si cu telefoane mai vechi care se pot adapta prin adaugarea unei parti (de obicei sub capacul dis spate , legata la bateria telefonului) care il face capabil de incarcare prin wireless.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru lampa moderna cu incarcator de telefon Wink DE1004 aici!!

Wink este un producator destul de important de electronice si electrocasnice , care isi comercializeaza produsele si in tara noastra. Aceste produse le vei gasi doar online la cel mai mare magazin online din tara noastra. Totodata calitatea destul de buna a produselor sale ridica de la zi la zi imaginea marcii la o marca de incredere pentru romani. Un alt mare avantaj al acestei marci pe langa calitatea ridicata este si pretul scazut in comparatie cu alte marci.

 

In conluzie aceasta Lampa Wink DE1004 este una din cele mai moderne lampi de pe piata atat din punct de vedere al modului impresionant de iluminare cat si datorita functiei sale parca din viitor de a incarca telefoane capabile de incarcare wireless. Calitatea lampii este foarte buna iar pretul comparativ cu calitatile lampii este unul foarte bun. Recomand cu caldura aceasta lampa Wink celor care au nevoie de o lampa cu incarcare a telefonului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *