Wink City S 1


Wink City S
4.1 (81%) 20 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru telefonul mobil Wink City S, Dual SIM, 8GB, 3G, Black. Un telefon cu un pret foarte bun iar in ceea ce priveste specificatiile nu va dezamagii.

Wink City S este un telefon cu performante de top dar cu un pret incredibil. Cand vine vorba de design acest telefon arata foarte bine, cu linii simple dar care arata modern si inovator.

Ecranul lui Wink City S este un ecran de tipul IPS HD cu o rezolutie HD de 1280 pe 720 pixeli. Aceasta rezolutie la un ecran de aceste dimensiuni este excelenta avand in vedere ca sunt televizoare mari care nu sunt capabile de o asemenea rezolutie.  Totodata acest ecran are o paleta de 16 milioane de culori .

Din punct de vedere al performantelor acest telefon sta foarte bine. Este un telefon cu 1 Gb de RAM, cu o memorie interna de 8 Gb dar cu posibilitatea extinderii acestei memorii printr-un card micro SD, Da acest telefon cu pret incredibil are aceste performante si nu am spus tot. Vine cu un procesor MTK6580 Quad Core de 1300 Mhz. Acesta este un procesor bun care va face fata cu brio chiar si la rularea unor aplicatii mai complexe. Totodata aceste specificatii bune sunt capabile fara probleme sa ruleze Android v6.0 (Marshmallow) . Este un sistem de operare care ruleaza excelent pe aceasta platforma si va „duce” mai toate jocurile si aplicatiile disponibile in Google Play ( store-ul celor de la Google)

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Wink City S aici!!

Din punct de vedere al dimensiunilor  Wink City S are 71 mm x 144 mm x 7.8 mm si cantareste o greutate de 139 g ( o greutate potrivita pentru un telefon cu aceasta diagonala).

Brandul Wink impreuna cu probabil mai cunoscutul brand Star-Light sunt branduri care apartin celui mai mare magazin online din Romania. Acestia in urma unei analize pe piata Romaneasca au identificat exact nevoile clientilor ( adica un raport foarte bun pret /calitate orientat poate putin spre pretul scazut dar fara sa neglijeze calitate) si au decis ca detinerea celor doua marci propri le este necesara. Ambele marci dar in general marca Wink pe langa pretul foarte scazut a produselor ( probabil datorat si faptului ca nu investesc foarte mult in publicitate) au o calitate acceptabila pentru un om obisnuit.

In concluzie Wink City S este un telefon decent daca principalele tale nevoi sunt vorbitul la telefon , transmiterea de mesaje, navigatul pe internet si utilizarea catorva aplicatii. Este un telefon dual-sim cu un procesor decent (probabil mai bun decat cateva calculatoare) cu un design modern , 1 Gb de Ram  , memorie interna de 8 Gb , cu un ecran HD cu 16 milioane de culori si diagonala de 5 ” (suficient de mare chiar si pentru cei care nu stau foarte bine cu vederea), cu doua camere foto (cea din spate de 13 MP iar cea frontala de 5MP , camere foarte bune comparative cu cele de la telefoane de 10 ori mai scumpe). Deci acest model Wing City S este un telefon decent , care poate acoperi majoritatea nevoilor cu un pret fara concurenta. Daca nu dispui de un buget foarte mare pentru a-ti achizitiona un telefon, probabil acest telefon este cea mai buna solutie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Wink City S