PC intel NUC Intel Wilson Canyon


PC intel NUC Intel Wilson Canyon
4.6 (92.73%) 11 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru mini PC intel NUC Intel Wilson Canyon.  Pentru ca era calculatoarelor mari de birou s-a incheiat de ceva vreme , iar ultima tendinta sunt mini PC-urile , acest model este unu din cele mai performante dar totodata foarte usor de trasportat .

PC intel NUC Intel Wilson Canyon este un mini computer doar ca si dimensiuni. Performantele sunt comparabile cu ale unui calculator „mare” ca si dimensiuni. Acest model vine cu un procesor Intel® Core™ i5-4250U care are Frecventa procesor (MHz) : de 1300 . Totodata are o facilitate putin intalnita in cazul procesoarelor adica Turbo Boost. Acesta functie ofera o marire a MHZ-lor procesorului la pana la 2600 MHz pe o perioada scurta pentru a putea indeplini repede sarci mai complexe.

Din punct de vedere video acest mini PC sta bine avand o placa video integrata Intel HD Graphics 5000.

Avantajul major al PC-ului intel NUC Intel Wilson Canyon sunt dimensiunile reduse si portabilitatea sporita fata de un calculator de dimensiuni mari. Acesta are doar 11.66 cm pe 11. 2 cm iar inaltimea este de doar 3.45  cm. Aceaste dimensiuni il fac cu adevarat un mini PC.

Nici la capitolul conectivitate acest mini PC intel NUC Intel Wilson Canyon nu sta rau. In partea din spate putem vedea cu usurinta din poza de mai jos ca vine cu o mufa LAN ( pentru cablu de retea sau internet) , 2 conectoare USB 3.0 , o mufa HDMI,  si mufa pentru incarcare. Alimentarea se va face cu un adaptor de 19V care vine inclus. Pe partea din fata are doua conectoare USB 3.0 si o mufa JACK pentru casti sau sisteme audio.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru mini PC intel NUC Intel Wilson Canyon aici!!

HDD si memoriile RAM nu sunt incluse in acest pachet dar pe partea de hard-disk vei putea sa conectezi prin SATA 2.5 inch Hard-ul care ti se potriveste. Cat tine despre memoria ram acest mini PC intel NUC Intel Wilson Canyon va suporta 16 GB de RAM.

In concluzie PC intel NUC Intel Wilson Canyon este unu din cele mai performante mini PC-uri de pe piata avand un procesor foarte potent fabricat de Intel I5 , din punct de vedere al conectivitatii sta foarte bine acoperind majoritatea nevoilor ( chiar si cu o mufa HDMI si 4 mufe USB 3.0) . Pretul spun eu este unu corect care arata  performantele si calitatea ridicata de productie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *