Whirlpool WIC3C26P


Masina de spalat vase Whirlpool WIC3C26P are 8 programe si o capacitate de spalare de 14 seturi, clasa energeticaA++ si latime de 60cm

Programaele de spalare pentru Whirlpool WIC3C26P:

  1. Eco – program de spalare economic. Consumul de energie este de doar 0.93kWh/ciclu. Consumul de apa este de 9,5l de apa. Durata acestui program este de 3 ore si 10 minute si foloseste apa la 50 de grade
  2. 6th Sense- Pentru vase cu grad normal de murdărie, cu resturi uscate de alimente. Detectează gradul de murdărie a vaselor şi adaptează programul în funcţie de acesta. În momentul în care senzorul detectează gradul de murdărie, pe afişaj apare o animaţie şi durata ciclului se actualizează. Acest program spala cu apa la temperatura maxima de 50-60 de grade. Durata despalare este intre o ora si 25 minute pana la 3 ore in functie de „simtul”masinii. Consumul de apa este intre 7 litri si 14 litri de apa pentru un ciclu iar consumul de energie electrica este intre 0.9 si 1.4 kWh
  3. Intensiv – dedicat vaselor cu un grad ridicat de murdarie foloseste apa incalzita la 65de grade . Durata programului este de 2.5 ore si foloseste 14 litri de apa. Consumul energetic este de 1.5 kWh.
  4. Zilnic- program dedicat spalarii zilnice a vaselor cu un grad mediu de murdarie . Programul dureaza o ora 35 minute , utilizeaza 13 l de apa incalzita la 50 de grade iar consumul de energie este de 1.15kWh.
  5. Silentios- atuul sau principal este zgomotul mic pe care il face in comparatie cu celelalte programe de spalare. Acest program dureaza 3 ore jumate , foloseste 15l de apa incalziti la 50 de grade iar consumul este de 1.15 kWh.
  6. Rapid 30′ – program de spalare rapida fara uscare. Programul dureaza 30 de mnute . Acest program rapid utilizeaza 9 litri de apa incalzita la 50 de grade si are un consum de 0.55 kWh.
  7. Cristal- program dedicat articolelor mai sensibile cum ar fi paharele. Acest program spala cu apa la 45 de grade timp de o ora si 40 minute. Cantitatea de apa folosita este de 11,5 l iar energia electrica consumata de 1.20 kWh
  8. Prespalare – program dedicat prespalarii vaselor inainte ca acestea sa fie spalate . Acest program nu utilizeaza detergent nici in cuva nici din locul de pastile de detergent. Programul dureaza 12 minute , foloseste 4.5 l de apa si are un consum de 0.01 kWh. Nu incalzeste apa

La toate programele se poate folosi pastila de detergent ( mai putin programul de prespalare care doar clateste vasele). Functia multizone este ddisponibila la toate programele mai putin programul eco si programul Silentios.

Functia Multizone permite spalarea doar pe anumite niveluri. Fara sa activezi aceasta functie masina va spala pe toate nivelurile. Activand aceasta functie vei putea sa selectezi seltarul dorit.

Vezi cel mai bun pret pentru Whirlpool WIC3C26P aici!!!

Optiunea Start Delay iti permite sa setezi masina de spalat vase sa porneasca cu intarziere. Pornirea programabila se poate seta pe o ora …sau 12 ore.

Nivelul de zgomot pe care aceasta masina de spalat vase il emite este de 46 dB.

In ceea ce priveste designul aceasta masina de spalat vase Whirlpool WIC3C26P este complet incorporabila. Displayul si butoanele de comanda se afla pe partea de sus a usii iau semnalul pe care aceasta il da utilizatorui se face fiie sonor prin cateva semnale fie printr-un led care emite semnale pe podea ( cand sta aprins masina functioneaza , iar cand a terminat programul de spalare acest bec emite semnale intermitente).

PowerClean Pro

Una din functiile de baza ale acestei masini de spalat vase permite o putere crescuta a jetului de apa in spatele primului seltar pentru a curata murdarie greu de indepartat de pe oale de exemplu. Aceasta functie se foloseste doar pentru vasele de pe primul seltar (partea din spate) si care se aseja in fata fantelor de apa marcate cu rosu

In concluzie Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase premium care ofera pe langa spatiu mare ( pentru 14 seturi) si 9 programe de spalare . Este in clasa energetica A++ vine cu display digital cu functie al 6-lea simt , motor inverted si functie de spalare PowerClean Pro.

Daca iti doresti o masina de spalat vase premium Whirlpool WIC3C26P este solutie perfecta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *