Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE


Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE
3.8 (76%) 5 votes

Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE este o masina de spalat automata cu uscator avand o capacitate de incarcare la spalare de 7 Kg , o capacitate de incarcare la uscare de 5 Kg iar viteza de centrifugare maxima este de 1400 rpm.

vezi

samsung-eco-bubble-wd70j5410aw-le

Sa incepem cu tehnologia Eco Bubble pe care cei de la samsung o promoveaza. Aceasta tehnologie foloseste apa rece (toti stim ca cea mai mare parte a energiei electrice consumate de o masina de spalat la o spalare este consumata la incalzirea apei) dar totodata datorita bulelor din procesul de spalare face ca detergentul sa treaca prin tesaturi si sa curete hainele in profunzime. Desi apa folosita este rece si care cu ajutorul bulelor poate scoate si petele intense din tesaturi.

Aceasta masina de spalat Samsung are o garantie de 10 ani iar producatorul anunta cumparatorii ca viata unei astfel masini de spalat este de 20 de ani.

Afla mai multe date tehnice si oferta de pret pentru Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE aici

In cazul unei defectiuni cu ajutorul unui smart phone pe care il conectezi la masina de spalat vei putea afla singur ce fel de defect are si sugestiile producatorului pentru a rezolva o astfel de situatie.

Aceasta masina de spalat are un numar de 16 programe de spalare din care cel mai apreciat de mine este programul rapid de 15 minute. Daca ai haine putin murdare sau fara pete este tot ceea ce iti doresti . Rapid si usor iti va reinprespata hainele la cele mai inalte standarde.

Citind o multime de review-uri ale acestei masini de spalat Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE lumea este foarte multumita de ea si la procesul de spalare si la procesul de uscare. Foarte multe persoane afirma ca hainele dupa uscare se pot pune in dulap fara nici un fel de problema.

Dimensiunile sale exterioare sunt de 85 cm x 60 cm x 55 cm iar greutatea acestei masini de spalat este de 65 de kg.

vezi

O alta specificatie importanta a Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE este ca va pastra curat tamburul fara a folosi substante chimice de curatare. Totodata masina te va avertiza in momentul in care acesta are nevoie de curatare,

In concluzie Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE este una din cele mai bune masini de spalat automate cu uscator din Romania , atat procesul de spalare este unu bun , cu posibilitatea de a alege dintr-o multime de programe de spalare, cat si procesul de uscare care te ajuta sa scoti hainele gata pregatite pentru a le impacheta si depozita in dulap.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *