Masina de spalat automata Bosch WAN20260BY 1


Masina de spalat automata Bosch WAN20260BY
4.5 (90.53%) 19 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru masina de spalat automata Bosch WAN20260BY. Masina de spalat rufe Bosch WAN20260BY, 1000 RPM, 8 kg, Clasa A+++

 Una din cele mai folosite programe ale masinilor de spalat automate este programul de spalare rapida atat de folositor pentru reimprospatarea hainelor. Majoritatea hainelor care le spalam nu sunt neaparat patate sau murdare tare ci au nevoie doar de o reimprospatare. Aceasta masina de spalat automata de la Bosh are 2 programe de spalare rapida unu de 15 minute si unu de 30 minute care pe langa economia timpului iti va economisi si cantitatea de apa necesara spalarii si energia electrica necesara spalarii.
 Bosch WAN20260BY este o masina foarte eficienta energetic fiind in clasa energetica A+++ ( trei de plus) . Aceasta clasa energetica este printre cele mai economice iar masina de spalat Bosh va economisi atat energie electrica cat si cantitatea de apa pentru un ciclu de spalare fata de o alta masina de spalat automata. Un alt sistem  de economisire  este VarioPerfect™ care cu ajutorul functiilor  SpeedPerfect sau EcoPerfect poate ajunge la performante cu pana la 65 % mai rapide si 50 % mai economica decat o masina de spalat similara fara aceste sisteme.
EcoSilence Drive™ este sistemul celor de la Boch prin care aceasta masina de spalat este ultra silentioasa si totodata economica. Nivel de zgomot redus la spalare si centrifugare: 54dB/74dB;
Din punct de vedere estetic aceasta masina de spalat cu uscator arata foarte bine si se poate integra perfect in orice splatorie, bucatarie sau baie fara a arata urat .
Motorul lui  Bosch WAN20260BY  este unul care ajunge pana la 1000 rpm la centrifugare. Aceasta viteza este idela desi sunt pe piata masini capabile de o viteza mult mai mare pentru ca la viteze mai mari hainele se sifoneaza .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de spalat rufe automata Bosch WAN20260BY aici!!!

Bosch este unu din cei mai mari producatori de electrocasnice ( si nu doar electrocasnice impresionand , pe piata pieselor de masina , pe piata centralelor si multe alte piete)  care se remarca prin calitatea produselro sale si a pretului bun in raport cu ce pot oferii acestea

In concluzie  Bosch WAN20260BY este o masina „trainica” care va rezista in timp la o multime de cicluri de spalare , foarte economica, desi pretul este putin ridicat banii ii vei recupera cu siguranta in timp atat datorita economiei la energia electrica cat si datorita economiei la apa si servici , pentru ca vei fi nevoit sa o duci in service mult mai rar decat alte masini de spalat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Masina de spalat automata Bosch WAN20260BY