VORTEX V20E32D 1


Oferta de pret ,pareri si specificatii tehnice pentru televizorul VORTEX V20E32D . Este unu din cele mai ierfine televizoare de pe piata , are o diagonala de 50cm , diagonala perfecta pentru o bucatarie sau o sufragerie medie iar in ceea ce priveste rezolutia acest televizor fabricat de cei de la VORTEX este HD .

 

Ca si ecran VORTEX V20E32D are un ecran cu o dinala de 51 cm , o diagonala destul de mica dar cu o rezolutie HD ceea ce este excelent pentru un asemenea televizor. Totodata acest model vine si tu tunere digitale incorporate adica binecunoscutele tunere DVB – T / C ata de utile in Romania zilelor noastre.

Din punct de vedere al conectivitatii VORTEX V20E32D vine cu intrare HDMI 1.4a( o intrare foarte folositoare pentru a putea lega orice device extern la televizor) , Intrare AV, Iesire SPDIF, Intrare VGA pentru PC,  dar nu in ultimul rand port USB.

Televizorul fara stand are dimensiunile : 73.8 x 8.2 x 44.9

Afla cel mai bun pret pentru televizorul VORTEX V20E32D aici!!

VORTEX este o marca prezenta pe piata Romaneasca de cativa ani buni si demonstreaza inca de la inceput are preturi foarte bune in comparatie cu alte marci similare si ofera produse de o calitate buna. Aceasta marca vin de la an la an cu produse noi, tehnologii si siteme noi si chiar intra pe piete noi demonstrand calitatea acceptabila a produselor sale si un raport pret calitate excelent.

In concluzie VORTEX V20E32D este un televizor care ar putea sa si-l achizitioneze oricine, preferabil de amplasat in bucatarii sau in dormitoarele celor mici sau intr-un spatiu nu foarte mare ca si dimensiuni, cu o rezolutie foarte buna pentru aceasta diagonala de 51 cm cu un pret excelent. Eu as cumpara acest televizor pentru a-l monta in bucatarie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “VORTEX V20E32D