Vision Clean VFC


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru fierul de calcat Vision Clean VFC de 2400 W

Vision Clean VFC se adreseaza celor care au nevoie de un fie de calcat rufe de o calitate buna dar si la un pret excelent. Acest model are un pret de achizitie mult sub ceilalti concurenti, un raport pret calitate foarte bun dar nu face rabat nici la capitolul calitate.

Acest model Vision Clean VFC poate fi achizitionat in doua variante de culori : Iuno ( este verde cu alb cu un design modern, ) si Maya ( un fier de calcat modern care are cam aceleasi caracteristici cu Iuno doar ca este fucsia cu alb).

Puterea fierului de calcat VFC este de 2400 W si are o talpa ceramica de inalta calitate. Aceasta putere impreuna cu talpta ceramica va asigura un calcat de calitate.

La capitolul functii Vision Clean VFC vine cu Jet de aburi ( care poate ajunge la un debit de 20 g/min) , cu functie de pulverizare/spray care te va ajuta sa stropesti putin rufele. Tot la acest capitol vreau sa amintesc de Auto-Curatare, Anti -calcar, Anti-picurare,  sau indicatorul nivelului de apa

Ca si dimensiuni sta excelent, fiind un fier de calcat foarte ergonomic si usor de manipulat ( dimensiunile sunt 29.2 cm x 12.2 cm x 14.3 cm) . Greutatea deasemenea este un aspect de luat in seama avand doar 1.1 Kg

Cel mai bun pret si mai multe pareri pentru Vision Clean VFC aici!!!

Vision Clean este o divizie din brandul VISION brand detinut de cei de la Flanco si care se adreseaza Romanilor de rand. Ei vin cu o gama foarte variata de produse , de la produse simple si eficiente, pana la produse cu tehnologii de ultima ora.

In concluzie Vision Clean VFC este un fier de calcat de 2400 W cu talpa ceramica , un rezervor de apa de 0.36l suficient pentru o tura „zdravana” de calcat. As achizitiona acest fier de calcat datorita raportului pret calitate excelent si datorita pretului de achizitie foarte mic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *