Samsung UE48J5000


Samsung UE48J5000
3.7 (73.33%) 3 votes

Oferta de pret , date tehnice si pareri despre incredibilul televizor Samsung UE48J5000. Este un televizor cu tehnologie led si cu o diagonala de 121 cm , o diagonala suficient de mare chiar si pentru camerele mari, cu o rezolutie Full HD.

Samsung UE48J5000 este un televizor care sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii avand o mufe USB pentru a putea conecta la el memory stikuri sau hard-disk-uri externe de pe care poti rula filme , viziona fotografii  sau asculta muzica. Playerul de filme ruleaza impecabil si poate citii o multime de formate video , de aceea nu vei fi nevoit sa-ti cumperi un player extern. Totul functioneaza foarte simplu: copiezi filmul pe un stick il introduci in televizor si poti da play filmului fara sa faci nimic altceva. Cand vine vorba despre poze totul este la fel de simplu , acest televizor putand citii principalele formate de fotografii cum sunt JPEG si inca alte cateva.

Cand vorbim despre conectivitate HDMI acest model Samsung are 2 porturi pentru a putea conecta de exemplu playstationul sau X-box-ul. Acestea conectate prin HDMI la televizor vor putea rula fara probleme jocuri la o rezolutie FullHD daca jocul permite asta si daca consola poate scoate o asemenea rezolutie ( XBOX One, Playstation 3 , Playstation 4 si alte cateva pot rula FullHD fara nici un fel de probleme)

Samsung UE48J5000 nu este un televizor smart dar hai sa fim seriosi, eu personal nu folosesc nici o aplicatie de la televizorul meu smart. Inafara de Youtube nu am folosit niciodata vreo aplicatie in 4 ani de zile. Si aplicatia Youtube o folosesc foarte rar doar cand vreau sa arat ceva musafirilor.

Pentru un televizor este foarte important sa ruleze perfect continutul video si sa aiba o rezolutie cel putin HD , acest model Samsung UE48J5000 fiind Full HD ( din punctul meu dde vedere o rezolutie mai mult decat avem noi nevoie.) . Personal acasa am un televizor Ultra 4k si un televizor Full HD. In acest moment in care nu exista continut 4k, singurele posturi de televiziune transmise sunt HD nici macar FullHD iar continutul filmelor de pe internet este in general maxim FULL HD nu ma pot bucura de rezolutia 4k. In plus nici macar nu am sesizat vreo diferenta intre 4k si FullHD , poate ochi mei nu sunt suficient de rafinati, dar parerea multor specialisti este ca un televizor bun FullHD este poate la fel de clar ca si unu slab 4k.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru UE48J5000 aici!!

Din punct de vedere al calitatii de fabricare este peste medie Samsung fiind o firma cunoscuta prin faptul ca are standarde de calitate inalte si isi respecta clintii de foarte mult timp. Nu degeaba sunt printre primii producatori de electronice si electrocasnice la nivel mondial fiind pe locuri fruntase cu o multime de produse din categorii diferite.

In concluzie Samsung UE48J5000 este un televizor foarte mare cu o rezolutie Full HD de 1920 pixeli x 1080 pixeli cu un design modern si cu standarde de productie ridicate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *