Panasonic TX-65DX750E


Panasonic TX-65DX750E
3.8 (75%) 4 votes

Oferta de pret si specificatii pentru Panasonic TX-65DX750E . Este un televizor cu diagonala de 147 cm suficient de mare chiar si pentru o sufragerie imensa sau un local. Este un televizor 4K Ultra HD cu o rezolutie efectiva de 3840 x 2160 pixeli. Si pretul este unu foarte bun raportat la calitatea ridicata, la marimea televizorului si la rezolutia acestuia.

Din punct de vedere a imaginii este un televizor 4k Ultra HD cu rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Una din tehnologia care iti va imbunatatii experienta de vizionare si te va face sa traiesti fiecare clip pe care il vei vedea  este Studio Master HCX . Procesorul de imagine 4K Pro Studio Master UHD va procesa imaginea la un nivel superior iar impreuna cu ecranul si cu tehnologia de  gestionare a culorilor la calitate premium si cu afisaje cu paleta larga de culori pentru a surprinde fiecare nuanta si fiecare detaliu din pelicula originala.

Din punct de vedere al conectivitatii acest televizor sta excelent avand 3 porturi USB prin care poti conecta device-uri de stocare sau alte accesori si 4 porturi HDMI. Totodata vine cu WI-fi integrat si cu mufa pentru cablu de retea pentru a putea sa il conectezi la internet. Conectarea la o retea WI-FI se face foarte simplu prin cativa pasi usor de urmat.

Panasonic TX-65DX750E este un smartTV cu un procesor de Quad-Core Pro care face fata cu brio sistemului de operare Firefox OS. Sa va vorbesc putin de acest sistem de operare. Pana nu demult stiam despre firma Firefox doar ca exceleaza cand vine vorba de browsere de internet. Cu totii cred ca cunoastem Mozzila Firefox si apreciem acest browser de internet de mult timp. Acest browser este probabil principalul motiv pentru care internet explorer este in anonimat. Din anii 2000 eu personal nu am folosit internet explorer desi venea instalat pe toate calculatoarele cu sistem de operare Windows. Deci in primul rand compania producatoare a acestui browser este o companie cu pretentii , care desi aflata intr-o piata cu o evolutie foarte rapida face fata cu brio schimbarilor si nu ne-a demostrat nimic negativ niciodata. Eu am incredere in sistemul lor de operare pentru televizoare FireFox OS ca este cel putin la fel de performant si stabil ca si Android-ul sau ca si Tizen-ul si ca nu in mult timp pe aceasta piata a televizoarelor le va baga in umbra . Si pe acest sistem de operare exista un market de unde iti poti descarca o multime de aplicatii. Aplicatiile care iti folosesc zi de zi si care le au cei de la Android sau Tizen in magazinul lor le vei gasi si pentru FireFox OS cu siguranta. Eu imi dau votul de incredere pentru acest sistem de operare.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Panasonic TX-65DX750E aici!!

Compania Panasonic este una din cele mai mari companii care fabrica electronice si electrocasnice de pe intreg globul. Imediat dupa perioada comunista ne amintim cu toti cateva marcile de electronice si electrocasnice care si-au facut prezenta si in tara noastra cu este si cazul lui Panasonic. Panasonic alaturi de Sony , Samsung , Philips si poate alte cateva marci sunt „greii ” acestei industri care se remarca in fiecare an prin standardele de  calitate ridicata . Aceasta marca inoveaza de zeci de ani dar totodata nu fac rabat la calitate si se mentine pe piata cu produse inovatorii  si tehnologii noi .

In concluzie Panasonic TX-65DX750E este un televizor imens cu o rezolutie de top la acest moment( nu exista pe piata televizoare cu o rezolutie mai mare) , este un smartTV de top dotat cu sistem de operare Firefox OS  si cu  o calitate ireprosabila . Functionalitatea acestui televizor este maxima , toate functiile fiind intuitive iar tehnologiile acopera toate nevoile de zi cu zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *