Panasonic TX-58DX780E


Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru modelul Panasonic TX-58DX780E . Este un televizor suficient de mare pentru a fi vizionat aproape in toate cazurile, imaginea ultra 4k cu o multime de tehnologii noi uimeste iar designul il face sa arate foarte bine indiferent unde este amplasat.

Un televizor care in primul rand arata fenomenal (si fara sa fie pornit , locul unde este amplasat va arata mai modern si totodata elegant) . Vine cu picioare pe laterale , argintii si cu rama argintie care denota eleganta si materiale din clasa premium. Da ..acest televizor face parte din clasa premium in care doar cativa din marii producatori se avanta, o clasa care are alte standarde de la produse , o clasa in care calitatea si inovatiile trebuie sa fie prezente peste tot.

Din punct de vedere al imaginii acest televizor ajunge la maximul ce il poate oferii un televizor avand o rezolutie Ultra 4K de 3840 x 2160 pixeli cu un raport al imaginii de 16 pe 9 cu tehnologie HDR , pentru acele imagini care permit acest lucru si cu un sistem de contrast : Supreme Contrast care face vizibila existenta detaliilor pe care pana acuma nu le-ai fi observat.

Ca si conectivitate acest televizor sta excelent avand 3 porturi USB unu montat pe partea laterala a televizorului Panasonic TX-58DX780E pentru o accesibilitate mai usoara si 2 montate pe partea din spate a televizorului (clasic pentru majoritatea televizoarelor) . Mai vine cu 4 mufe HDMI , 3 din ele fiind montate tot pe partea laterala iar unu pe partea din spate. Aceasta abordare a mufelor pe partea laterala va imbunatatii accesibilitatea la ele indiferent de locul unde este amplasat acest model Panasonic

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Panasonic TX-58DX780E aici!!

Panasonic este unu din cei mai mari producatori de televizoare din lume de foarte mult timp iar calitatea produselor sale nu dezamageste niciodata. Un brand cu un asemenea nume ca si Panasonic nu pot sa-si permita produse de slaba calitate sau calitate indoielnica de aceea fiecare produs inainte sa fie scos la vanzare elte verificat de o multime de specialisti in situatii deosebite.

Sistemul de operare cu care vine acest televizor instalat este Firefox OS un sistem de operare relativ nou in acest segment. Dar sa nu uitam notorietatea celor de la Firefox , datorata super browserului Mozzila Firefox. Eu sunt convins ca acest sistem de operare Firefox OS poate concura la orice capitol cu sistemele deja consacrate pe piata televizoarelor cum ar fi Android sau Tizen ( sistemul de operare al celor de la Samsung). Acest sistem de operare (Firefox OS) pe langa faptul ca este foarte stabil si rapid are si o functionabilitate ridicata. Magazinul de unde vei putea sa descarci aplicatii cuprinde foarte multe aplicatii si nu doar multe, dar cuprinde toate aplicatiile de care ai nevoie pe un televizor. Probabil magazinul celor de la Android are mai multe aplicatii, dar aplicatiile care le gasim in plus pe Android fata de Firefox OS din punctul meu de vedere nu sunt  folositoare.

In cocluzie Panasonic TX-58DX780E este unu din cele mai bune televizoare de pe piata cu o diagonala a ecranului de 146 cm cu un sistem de operare Firefox OS ceea ce este un punct forte  iar sistemele de imagine te transpun in lumea pe care o vizionezi datorita rezolutiei Ultra 4k si a modului HDR care impreuna schimba radical vizionarea unui film de exemplu. Din punctul meu de vedere acest model Panasonic merita pana la ultimul leut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *