Panasonic TX-55DXX689


Un smart TV cu sistem de operare FireFox OS cu o diagonala de 139 cm ( 55 inch ) cu o rezolutie 4k si un design atragator . Este exact televizorul care iti poate acoperii toate nevoile .

Panasonic TX-55DXX689 este un televizor cu o diagonala de 139 cm  , o diagonala suficient de mare pentru o sufragerie mare, pentru o sala de sedinte sau chiar pentru un local . Rezolutia acestui ecran este una Ultra HD 4K  de 3840 x 2160 pixeli o rezolutie cu de 4 ori mai multi pixeli decat o rezolutie  HD. Deci numarul de pixeli care formeaza imaginea este de 4 ori mai dens. Chiar daca imaginea vizualizata de voi este una HD pe acest ecran cu un numar de 4 ori mai mare de pixeli se va vedea mult mai bine. Vom avea un contrast imbunatatit si o calitate a imaginii foarte buna.

vezi

Totodata televizorul vine cu tunere digitale: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

panasonic-49dxx689

Daca vrem sa vizualizam un film de pe un mediu extern ( stick USB sau HDD extern) vom putea cu ajutorul celor doua mufe USB pe care acest model Panasonic le are. Majoritatea televizoarelor au doua mufe USB, dar ce are acest televizor in plus este faptul ca una din aceste mufe USB este mufa USB 3.0. Asta asigura o viteza de transfer net superioara fata de USB 2.0 . Totodata, acest televizor vine si cu 3 mufe HDMI suficient de multe pentru a asigura nevoile de zi cu zi.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Panasonic TX-55DXX689 aici!

In primul rand as vrea sa vorbesc putin despre sistemul de operare cu care acest televizor vine : FireFox OS. De foarte mult timp majoritatea dintre noi folosesc celebrul browser de internet Mozila Firefox. In Romania majoritatea calculatoarelor vin insotite cu sistemul de operare Windows, care are deja instalat Internet Explorer.  Majoritatea dintre noi nu au folosit nici macar odata Internet Explorer chiar daca acesta este deja instalat pe calcular pentru ca a existat intotdeauna varinata Mozilla Firefox. Acesta este unul din cele mai bune, rapide si stabile browsere de internet din istoria internetului. Deci aceasta firma a demonstrat ca poate mai mult chiar , decat gigantul Microsoft. Tot aceasta compania a scos un sistem de operare care este folosit si pe acest model Panasonic TX-55DXX689. Este un sistem de operare care poate concura cu usurinta cu celebrele sisteme de operare care se gasesc pe smart TV-uri ca Android sau Tizen (sistemul de operare al celor de la Samsung).

vezi

Am facut o cercetare pe tema Firefox OS prin care am vazut ca sistemul ruleaza rapid si fara intreruperi . Ca si interfata grafica nu vad o diferenta majora de Android si de Tizen. Un market foarte asemanator din care poti sa-ti descarci aplicatii ( aici am vazut o gama variata de aplicatii cum ar fi YouTube, BBC News, Amazon, Deezer si  multe altele) si nici interfata nu difera mult. O zona in care poti accesa aplicatiile cu niste icoane mari. Am mai fost surprins ca unele modele Panasonic au preinstalat NetFlix , au de fapt chiar si buton distinct pe telecomanda pentru aceasta aplicatie. Vedem ca incet incet , tot mai multi oameni migreaza de la abonamentele de cablu clasic catre abonamente gen NetFlix, Voyo sau HBO GO.

Dupa ce v-am povestit putin de sistemul de operare as vrea sa spun ca acest televizor vine si cu browser de internet instalat (Mozilla FireFox) si care are o functionalitate superioara celorlalte browsere instalate pe televizoare) . Pentru a accesa internetul acest televizor se poate lega atat prin clasicul cablu de retea cat si foarte simplu prin conectarea la o retea Wi-Fi.

In concluzie, Panasonic TX-55DXX689 este probabil cea mai buna alegere daca vrei sa-ti achizitionezi un televizor 4k cu o diagonala de 139 cm ( o diagonala suficient de mare pentru oricine ) si o rezolutie Ultra HD 4K.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *