Trisa Straightener Brush 1308.12


Trisa Straightener Brush 1308.12
4.4 (88%) 15 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru peria electrica de indreptat parul Trisa Straightener Brush 1308.12. Placile de intins parul au ajuns deja la apogeu si nu se poate merge mai sus la acest capitol iar marii producatori au inceput unul nou si anume periile de intins parul. Aceste perii au revolutionat felul de a intinde parul.

 Perie electrica pentru indreptat parul Trisa Straightener Brush 1308.12, functie de ionizare, temperatura intre 160-220 grade, functie One Touch, Argintie

Aceasta perie va putea inlocui deja demodatele placi de par (care iti ard parul si care necesitau multa „munca”) cu succes. Vei putea foarte usor doar sa te piepteni iar placa va face toata munca pentru tine. 

Peria electrica de indreptat parul Trisa Straightener Brush 1308.12 este una din cele mai eficiente perii de par de pe piata fiind capabila sa ajunga la o temperatura de 220 de grade C. Totodata aceasta temperatura este reglabila , putand fi reglata intre 160 de grade si 220 grade. Multe din placile si periile cu preturi aberante nu au aceasta functie de reglare a temperaturii.

Materialul din care este facuta aceasta perie electrica de intins parul  Trisa Straightener Brush 1308.12 este atent selectionat pentru a oferii cea mai buna accesibilitate si performanta la un pret foarte bun. Totodata aceasta perie de intins parul electrica vine si cu functie de ionizare.

Oferta de pret pentru peria electrica pentru indreptat parul Trisa Straightener Brush 1308.12 aici!!

 

Brandul Trisa desi nu este unul cu nume sonor in Romania , are produse de calitate ridicata si vine cu inovatii tehnologice de ultima ora. Acest brand este original din Elvetia, iar in Romania a ajuns nu de mult timp cu ajutorul aceluias importator ca si ZASS. Produsele ofera o garantie extinsa iar calitatea lor nu va lasa de dorit.

In concluzie peria electrica de par Trisa Straightener Brush 1308.12 este o perie eficienta care face fata cu brio intinsului de par, iar din punct de vedere al pretului este mult sub concurenta. Din punctul meu de vedere produsele foarte scumpe nu isi justifica pretul foarte ridicat.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *