TP-Link M7350


TP-Link M7350
5 (100%) 1 vote

Router de masina  Wi-Fi 3G/4G TP-Link M7350, cu sloturi de SIM si microSD, portabil, cu  display, si baterie de 2000mAh pentru mobilitate crescuta.

Ai nevoie de un router in masina ta ? sau chiar in rucsac pentru a partaja conexiunea la internet cu prietenii sau cunoscutii tai.? Aceasta este cea mai buna varianta de pe piata atat in ceea ce priveste pretul cat si in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea pe care el o ofera.

Din punct de vedere tehnic TP-Link M7350 are posibilitatea sa se conecteze la retele 4G si sa ofere viteze de pana la 150 Mbps la descarcare si 50 Mbps la upload. Nici conectat la retea 3G nu sta rau. Acest model poate oferi pe reteaua 3G viteze de pana la 42 Mbps de descarcare (download) si 7.2 Mbps de upload. Totodata el se poate conecta cu 15 dispozitive  ( telefoane, tablete, console de joc, sisteme multimedia auto si multe alte dispozitive cu conectare prin wi-fi) simultan si sa le partajeze internet .

Nasul meu foloseste acest router in masina pentru a partaja o legatura sigura de internet cu „oaspetii lui”. Acest router impreuna cu o baterie externa de telefon, este tinut in bordul masinii si uitat acolo pentru ca el are o autonomir foarte mare de pana la 10 ore de folosinta. Bateria este de 2000 mAh dar poate fi extinsa cu o baterie portabila cum sunt cele de aici.

Un alt plus la acest router TP-Link M7350 este standardele Wi-fi  pe care le stie:

  • 802.11 a
  • 802.11 b
  • 802.11g
  • 802.11n

La domeniul decuritate ( desi dupa parerea mea acest aspect nu este foarte important) vine cu WPA-PSK / WPA2-PSK, Filtrare adrese MAC SSID .

Cel mai bun pret si parerile altor clienti pentru TP-Link M7350 aici!!!

La domeniul conectivitate acest router portabil TP-LINK vine cu un port micro USB prin care se si incarca , slot de SIM , slot de card Micro SD ( pe care vei putea pune documente, poze , video , muzica si le vei putea partaja cu cei care sunt conectati la acest router , capacitatea maxima a cardului suportat este de pana la 32 Gb).

Totodata dimensiunile lui TP-Link M7350 sunt foarte mici si se poate pune oriunde chiar si in locuri foarte mici sau inguste (chiar si in buzunarul hainei tale) . El are dimensiunule de 106 mm x 66 mm x 16 mm.

TP-Link este unu din cei mai mari producatori din lume cand vine vorba de echipamente de retelistica si wireless. Ei au produse foarte profesionale care se preteaza firmelor mari din domeniu’ dar si produse pentru utilizatorii obisnuiti. Tot ce tine de conectivitate LAN sau Wireless este luat in seama de acest gigant din industrie si tratat cu solutii optime si eficiente.

In concluzie TP-Link M7350 este unu din cele mai ieftine routere portabile cu o calitate buna, cu tehnologii noi cum ar fi standardul wi-fi 802.11g sau 802.11n , cu slot de card pentru partajarea continutului in reteaua creata si cu baterie de 2000 mAh care asigura 10 ore de functionare.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *