Tesla Cybertruck


In sfarsit….In sfarsit se poate comanda pick-upul celor de la Tesla .

Tesla Cybertruck nu seamana cu nici o masina lansata pana acuma. Are designul cel mai din viitor posibil.

Cel mai rapid pickup din lume in varianta TRI MOTOR AWD!!

Interiorul lui Tesla Cybertruck

Interiorul este unu simplu in aceasi ton cu toate modelele tesla. Are un bord facut din hartie reciclata cu o tableta mare pe mijlocul lui. De la aceasta tableta vei putea accesa toate functiile masinii care dupa cum suntem obisnuiti nu sunt putine deloc.

Tesla Cybertruck vine cu 6 locuri , cate 3 locuri pe fiecare rand si cu un confort in liniile brandului American.

Caroseria lui Cybertruck

Exoskeleton- Caroseria este foarte rezistenta chiar si la lovituri de ciocan. Deci nu ar trebui sa-ti faci griji ca masina ta va fi zgariata in parcare. Chiar si geamurile anunta cei de la Tesla sunt armate. Aceasta este un adevarat pick up care te ajuta sa poti duce la sfarsit orice sarcina fie ca duci cereale la moara, transporti ATV-uri sau ai alta activitate te vei putea concentra exact pe acea activitate fara ssa fi preocupat de a avea grija de masina. Acest model Tesla Cybertruck este creeat exact pentru a trasporta lucruri /pasageri indiferent de teren, greutate sau loc.

Caracteristici tehnice ale Tesla Cybertruck:

Cu un singur motor (tractiune spate)Doua motoare si tractiune pe toate rotileTrei motoare si tractiune pe toate rotile
0-100 KMh 6.5 secunde4.5 secunde2.9 secunde
Autonomie400km480km800km
Tractiunepe rotile spatepe toate rotilepe toate rotile

Autopilotul si suspensia adaptiva cu aer este standard la toate cele trei modele ale Tesla Cybertruck .

Pretul lui Tesla Cybertruck

Preturile variaza in functie de cele 3 motorizari. Cea mai accesibila avand un pret de pornire de 39 000 de dolari, cea cu doua motoare de 49 000 de dolari iau varianta de top de 69 900 de dolari. La aceste preturi se poate adauga cu 7000 de dolari pilotul automat. La aceste preturi se mai adauga 100$ pret de rezervare astazi. Masinile comandate astazi (sfarsitul anului 2019 ) vor di livrate la sfarsitul anului 2021 sau pentru varianta cu 3 motoare la sfarsitul lui 2022.

Concluzia noastra despre Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck este cel mai inovator pick-up de pe piata si chiar daca vei putea conduce unu doar peste 2 ani cel putin in acest moment nici un producator nu are lansat un concurent in adevaratul sens pentru el. Este un pick up adevarat cu o capacitate de incarcare mare, cu 6 locuri si o autonomie incredibila care poate ajunge la 800 km pentru varianta de top.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *