Televizor LED Star-Light 50DM7000


 Star-Light 50DM7000 este un televizor cu tehnologie LED si o rezolutie  4K Ultra HD. De ce ar putea fi cea mai buna alegere acest televizor iti voi rezuma in acest articol.

Sunetul

In ceea ce priveste sunetul acest model StarLight vine cu 2 difuzoare stereo de 8 W suficiente chiar daca urmaresti un concert si te lasi patruns de admosfera.

Ecranul.

In ceea ce priveste ecranul  Star-Light 50DM7000 are un ecran de 127 cm suficient de mare chiar daca distanta intre televizor si locul de unde te uiti este mai mare de 8 m.

Alte caracteristici ale ecranului sunt rezolutie 4k Ultra HD de 3840 x 2160 de pixeli dar si contrastul nativ de 5000:1 si aspectul imagini de 16:9 ideal pentru vizualizat filme dar si emisiuni de televiziune.

Tot la copitolul ecran are o luminozitate de 280 cd/m2 iar timpul de raspuns este de 8ms. Unghiul de vizualizare este de 178 de grade deci vei putea vedea imaginea din orice colt al camerei.

Conectivitate

Si la acest capitol  Star-Light 50DM7000 concureaza cu modele de cateva ori mai scumpe  avand 2 intrari USB . intrare video composite, intrare component, intrare Scart (RGB) , minijack pentru casti, si 3 porturi HDMI. Pe langa acestea are si Slot de card CI+.

In ceea ce priveste tunerele  vine cu tuner DVB-T2/S2/C ceea ce face ca acest model sa nu aiba nevoie de tuner suplimentar sau receiver pentru decodarea semnulului HD primit prin cablu.

Minusul acestui model  Star-Light 50DM7000 este ca nu este un televizor smart, dar compenseaza prin functiile lui cum este playerul video, audio integrat ( ceea ce permite sa vizioneze filme fara nici un fel de problema de pe un stick de memorie), prin functiea sleep timer si Progressive scan.

Vezi cel mai bun pret pentru modelul Star-Light 50DM7000 aici!

Design ,

In ceea ce priveste designul 50DM7000 este elegant de culoare neagra . Are o greutate de 12.8 kg si dimensiuni esterioare de 113 cm x 65.9 cm x 9.3 cm.

 

In ceea ce priveste producatorul , StarLight este unu din cei mai recunoscuti producatori din Romania avand preturi mici si calitate mai mult decat acceptabila. Acest brand se remarca atat prin durabilitate in timp cat si prin tehnologii noi care rivalizeaza cu cele ale producatorilor renumiti care au produse la preturi duble ca si pret.

Ca si incheiere modelul  Star-Light 50DM7000 este un televizor cu o diagonala destul de mare pentru orice situatie 127 cm, cu o rezolutie Ultra 4 K. Se situeaza in jurul pretului de 1400 de lei ( la momentul review-ului) unde alti producatori vand televizoare cu o diagonala de 80 cm, deci da , din punctul meu de vedere este una din cele mai bune afaceri de pe piata .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *