Televizor LED Star-Light 22DM3500, Full HD


Televizor LED Star-Light 22DM3500 are  o diagonala de 55 cm si rezolutie Full HD. Poate fi cel mai ”rentabil” televizor de 55 cm de pe piata.

Star-Light 22DM3500 este un televizor LED cu o diagonala de 55 cm, non-smart ( dar asta nu ne prea influentiaza in conditiile in care foarte probabil acest televizor il vei folosii pentru canale tvdar si datorita playerului video integrat care permite redarea continutul video si audio de pe un stick de momorie.

In ceea ce priveste conectivitatea acest televizor Star-Light  vine cu slot CI +  foarte necesar in ziua de astazi cand majoritatea operatorilor de televiziune ofera carduri pentru extracanele sau pentru a nu mai fi nevoit sa ai un receiver cu telecomanda suplimentara. Intrarea USB impreuna cu playerul integrat este foarte utila atunci cand vrei sa vizionezi un film sau atunci cand vrei sa revezi momentul nuntii sau alt moment pe care il ai inregistrat . Intrarile component , intrati Scart (RGB) sunt cam date uitarii in zilele noatre si foarte probabil aceste intrari nu le mai vei folosii doar in conditiile in care ai un aparat video vechi care nu permite doar acest tip de conectivitate. Prortul HDMI pe care il are este din nou foarte util atunci cand vrei sa primesti semnal HD sau Full HD pe acest televizor.

In ceea ce priveste imaginea pe langa caracteristicile pe care deja le-am accentuat, adica diagonala si rezolutia FullHD ( mai mult decat necesara pentru aceasta diagonala destul de mica) vrea sa scot in evidenta si luminozitatea de 200 cd/m2 dar si timpul de raspuns de doar 6.5 ms. Contrastul nativ este de 1000:1  iar unghiul de vizualizare este de 176 de grade, adica chiar daca televizorul este in bucatarie si vei face ture in jurul lui iti va fi foarte usor sa vezi imaginea din orice colt.

In ceea ce priveste sunetul,  Star-Light 22DM3500  sta excelent si va uimi fiind echipat cu 2 difuzoare stereo de 5 w fiecare. Exista pe piata televizoare mult mai mari si mult mai scumpe care nu au asemenea putere audio , deci te vei putea bucura de el la capacitate maxima cand vine vorba de videoclipuri.

 

AFLA CEL MAI BUN PRET PENTRU MODELUL Star-Light 22DM3500 AICI!!!

 

 

starlight

StarLight este un brand Romanesc de mare succes. Este o firma care se comercializeaza in Romania si alte cateva tari si se adreseaza oamenilor care nu au venituri mari dar care cauta produse de o calitate acceptabila.

In concluzie din punctul  nostru de vedere acest model Star-Light 22DM350 este cel mai rentabil model de pe piata romaneasca daca iti doresti un televizor cu diagonala de 55 cm si o rezolutie full hd.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *