Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, UE40MU6179, 4K Ultra HD, Tizen


Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, UE40MU6179, 4K Ultra HD, Tizen
5 (100%) 1 vote

Pareri, specificatii tehnice si descriere pentru televizorul LED Smart Samsung UE40MU6179 cu o diagonala a ecranului de  101 cm, o rezolutie 4K Ultra HDsi sistem de operare Tizen

Una din cele mai uzuale diagonale de televizoare in acest moment pe piata datorita faptului ca se integreaza perfect atat intr-un spatiu de dimensiuni mai reduse ( o camera care are sub 10 metri patrati ) cat si in spatii mai mari. De la o distanta de pana la 4-5 m de acest televizor vei vedea imaginea destul de bine (chiar si subtitrarea).

Televizorul LED Smart Samsung UE40MU6179 vine cu o rezolutie a ecranului 4k Ultra HD de 3840 pixeli  x 2160 pixeli. Aceasta rezolutie foarte mare in combinatie cu ecranul de dimensiuni relativ mica va face ca densitatea de pixeli pe centimetru sa fie foarte mare si va oferii o imagine impecabila.

Samsung UE40MU6179 este un smartTV cu sistem de operare Tizen, sistemul care eu il indragesc cel mai mult. Acest sistem de operare este creeat de Samsung pentru produsele lor si are o accesibilitate sporita . Este facut sa functioneze perfect pe fiecare televizor iar numarul de aplicatii din marketul lor de aplicatii este destul de extins.

 

Afla cel  mai bun pret si specificatii tehnice suplimentare pentru Televizorul Samsung UE40MU6179  aici!!!

Samsung este probabil cel mai mare producator de televizoare , telefoane si o multime alte electronice si electrocasnice din lume. Zilele trecute am auzit intrebarea daca Samsung poate supravietuii fara Apple sau Apple fara Samsung. Cu siguranta Samsung nu depinde de existenta marelui Apple , dar gigantul americat depinde complet de Samsung , multe din piesele care se regasesc pe produsele lor fiind fabricte de gigantul nipon. Parerea mea este ca Samsung este cel mai mare producator de televizoare din lume si pe langa calitatea, si pretul scazut in comparatie cu produse similare, el ofera si o  multime de tehnologii noi care nu le vei gasi pe alte produse.

 

In concluzie televizorul Samsung UE40MU6179 este unu din cele mai bune televizoare cu o diagonala de 101 cm de pe piata. Pretul este putin ridicat pentur aceasta diagonala dar calitatea si tehnologiile cu care vine acest televizor sunt exceptionale. In cazul in care doresti un televizor pentru un spatiu limitat , acest model este alegerea perfecta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *