Televizor LED Samsung Smart TV 163cm negru-argintiu 4K UHD HDR, 65MU6122


Televizor LED Samsung Smart TV 163cm negru-argintiu 4K UHD HDR, 65MU6122
3.5 (70%) 2 votes

Oferta de pret, specificatii tehnice si pareri despre televizor LED Samsung 65MU6122 Smart TV 163cm negru-argintiu 4K UHD HDR,

Daca vrei un televizor mare, un televizor cu tehnologii de ultima ora care ofera o imagine impecabila atat datorita rezolutiei 4K Ultra HD dar si datorita tehnologiei HDR acesta este cel mai potrivit model pe care il poti gasi. Eu personal imi doresc acest model datorita sufrageriei de 60 de metri patrati pe care o am. In acest moment am un televizor cu o diagonala de 140 de cm care mi se pare un pic cam mic pentru aceasta suprafata.

Sistemul de operare cu care vine acest televizor este Tizen, sistem creat de cei de la Samsung care ofera toate functiile necesare si la care sunt disponibile o multime de aplicatii de la clasicul Youtube si Facebook pana la aplicatii mai de nisa .

Din punct de vedere al conectivitatii Samsung 65MU6122 sta excelent, avand posibilitatea conectarii lui la internet atat conectat la o retea wireless cat si prin cablu de retea. Totodata acest televizor vine cu doua sloturi USB pentru mine foarte utile  si cu 3 sloturi HDMI prin care vei putea conecta la el o multime de deviceuri ( sistem de sunet, Blue_ray playere, Play station3/4, Xbox si multe altele)

Vrea sa accentuez ca acest model de televizor Samsung 65MU6122 este dotat cu tehnologia HDR care este probabil cel mai mare salt in domeniul ecranelor de la HD . HDR-ul pe un ecran de rezolutie 4k face imaginea incredibila fiind o diferenta majora in comparatie cu televizoarele fara aceasta tehnologie.

Afla cel  mai bun pret si specificatii tehnice suplimentare pentru Samsung 65MU6122 aici!!!

Acest model 65MU6122 este produs de firma Samsung unu din cei mai mari producatori de televizoare din lume atat datorita numarului mare de televizoare vandute cat si datorita satisfactiei clientilor pentur aceste modele. Divizia de televizoare a celor de la samsung aloca anual fonduri imense pentru dezvoltarea tehnologiilor noi , dar si pentru perfectionarea tehnologiilor existente pe televizoarele lor.

In conlcuzie Samsung 65MU6122 este unu din cele mai bune televizoare de pe piata in principal pentru tehnologia HDR cu care este dotat , a rezolutiei 4k Ultra HD dar si pentru calitatea constructiei lui. Daca iti permiti si ai nevoie de un televizor cu o diagonala peste 160 de centimetri acest model este tot ce iti doresti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *