Televizor LED Kruger&Matz KM0255, 55″ (139 cm), Full HD, Tuner DVB-T/C


Televizor LED Kruger&Matz KM0255, 55″ (139 cm), Full HD, Tuner DVB-T/C
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru televizor LED Kruger&Matz KM0255, 55″ (139 cm), Full HD cu  Tuner DVB-T/C

 

Televizor LED Kruger&Matz KM0255, 55″ este un televizor cu o diagonala a ecranului de 139 o rezolutie Full HD ( mai mult decat suficienta ) in conditiile in care majoritatea canalelor transmise sunt doar HD iar continutul 4k este destul de saracacios in momentul review-ului.

Si cand vine vorba despre sunet acest model KM0255, 55 sta excelent, avand doua difuzoare stereo de 8 W putere fiecare. Aceasta putere este suficient de mare chiar si pentru o petrecere mai restransa.

Si in ceea ce priveste conectivitatea acest model  Kruger&MatzKM0255, 55 sta excelent, putand fi conectate 3 dispozitive prin HDMI , unul din cei mai uzuali conectori din ziua de astazi, putand fi transmisa prin el , atat sunet de inalta calitate cat si imagine .

In ceea ce priveste designul acest model KM0255 arata spectaculos. Linia care uneste picioarele prin fata televizorului da o nota de eleganta suplimentara iar materialele folosite nu sunt de slaba calitate.

Televizorul LED Kruger&Matz KM0255, 55″ este un televizor suficient de mare chiar si pentru un spatiu de pana la 100 mp care are o calitate a imaginii foarte buna avend o rezolutie FullHD iar la partea de sunet si conectivitate sta excelent

Oferta de pret , specificatii tehnice si pareri pentru televizorul Kruger&Matz KM0255 cu o diagonala a ecranului de 139 cm gasiti aici!!

 

Kruger&Matz este o firma poloneza intrata pe piata in anul 2010  care se remarca prin calitatea produselor lor. Spre deosebile de marii producatori de electronice in speta televizoare, aceasta firma mai noua pe piata se remarca prin calitate si preturi scazute , nu doar prin numele format in anii precedenti. In Romania tot mai multi clienti prefera televizoarele si telefoanele fabricate de Kruger&Matz in defavoarea produselor cunoscute produse de firme precum Samsung, Sony si Panasonic.

In concluzie televizorul Kruger&Matz KM0255 este un model cu un pret scazut comparativ cu alte produse din aceasi categorie, care ofera o calitate de fabricatie ridicata si care vine cu tehnologii sigure care nu iti dau batai de cap printr-o functionare defectoasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *