Taurus Robot Vapore 1


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Taurus Robot Vapore. Robot de bucatarie Taurus Robot Vapore, cu o putere de 750 W, cu un vas de 1,7 l, si multe operatii cum ar fi: gatire cu aburi + blender (carne, legume, fructe), 100 retete.

In ceea ce priveste designu  lui Taurus Robot Vapore arata ireprosabil. Se va integra perfect in orice bucatarie fie ea foarte moderna sau pe stil clasic. Acest robot nu iti va afecta imaginea bucatarie , din contra ii va da valoare. Robotul are forme simple dar totodata bine desenate iar materialele folosite la constructia lui sunt de calitate inalta. Vasul este rezistent chiar si la temperaturi ridicate iar corpul aparatului este special creat pentru cele mai grele conditii care pot aparea in bucataria ta.  Ca si dimensiuni el masoara 45, cm × 30,2 cm × 47,2 cm deci dimensiuni normale pentru un asemenea aparat iar greutatea lui este de 6 kg.

In cutie Taurus Robot Vapore mai vine cu vas pentru preparare la aburi (baterea spumei) , cos preparare la aburi, spatula, maner pentru extragerea cos,capac, cutit inox, vas de lucru de  1.7 L. Acest vas are dimensiuni foarte mari (1.7 l ) oferinduti posibilitati multiple.

Puterea  acestui robot de bucatarie cu functie de gatire cu aburi este de 750 W o putere suficient de mare chiar si pentru „material” cu consistenta ridicata.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru robotul de bucatarie Taurus Robot Vapore aici!!

 

 

In concluzie Taurus Robot Vapore este un robot de bucatarie din zona premium care pe langa conventionalele roboate are si functie de gatit cu aburi. Aceasta functie impreuna cu functia de tocare sunt esentiale pentru a face o hrana sanatoasa si naturala bebelusului tau si nu doar pentru el. Totodata acesta este probabil cel mai accesibil robaot de bucatarie cu functie de gatit cu aburi de pe piata iar calitatea lui este ridicata.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Taurus Robot Vapore