Taurus Robot Cuisine


Taurus Robot Cuisine
4 (80%) 4 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Taurus Robot Cuisine. Este un robot multifunctional pentru preparat si gatit , are putere de 1600 W, vas de 1,5 l,3 nivele de temperatura, 2 trepte de viteza + TURBO, si este capabil de operatii: steamer,gatit electric,tocat, macinat,emulsionat,timer 60 min, cutit inox detasabil.

Taurus Robot Cuisine vine cu 3 trepte de viteza iar viteza de rotatie este de la 200 rotatii pe minut pana la 7000 de rotatii pe minut. Datorita vitezelor foarte adaptabile se poate folosi la cele mai diversificate operatiuni. Viteza de 200 rpm este una destul de lenta iar viteza de 7000 rpm este una foarte ridicata. Acest „robot” lasand la alegerea voastra aceasta viteza.

Pentru partea de gatit cu aburi din nou acest robot Taurus Robot Cuisine iti ofera posibilitatea sa alegi temperatura . Vei putea alege intre 40 de grade, 90 de grade si 120 de grade oferindu-ti astfel sansa sa folosesti partea de gatit cu aburi la o multime de retete.

O alta functie cu care vine acest robot de la Taurus este aceea de plita electrica. Acest robot poate inlocui cu usurinta aproape o bucatarie intreaga.

Vasul de 1.5 l este suficient de mare pentru a putea prepara aproape orice. Nu cred ca intr-o bucatarie normala vor exista situatii in care vei avea nevoie de vas mai mare.

In pachet pe langa robotul Taurus Robot Cuisine vei mai gasi o carte cu 150 de retete delicioase , cutit de inox, cos pentru aburi si spatula. Robotul de bucatarie cantareste 5.5 kg si are dimensiunile 40 cm × 32 cm × 37,4 cm dimensiuni normale. Din punct de vedere al constructiei , acest robot este construit din materiale de inalta calitate (este din clasa premium) iar durata lui de viata este una indelungata.

Cateva din functiile principale ale acestui robot Taurus sunt: functia de amestecare, functia de tocare, functia de emulsionare functia de gatire la aburi si gatire pe plita. Totodata acest robot este dotat cu timper si cu functie de oprire automata

Oferta de pret  si specificatii tehnice pentru Taurus Robot Cuisine aici!!

In concluzie robotul multifunctional pentru preparat si gatit Taurus Robot Cuisine este la acest moment cel mai scump aparat de preparat mancare sanatoasa pentru bebelusi si nu doar pentru ei ci un robot de bucatarie complex care are inclusiv functie de gatire cu aburi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *