Steinhaus Start PRO-HG2000


Steinhaus Start PRO-HG2000
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, specificatii tehnice si pareri despre pistol cu aer cald Steinhaus Start, PRO-HG2000,care dispune de  2 trepte caldura 350/550°C, si care include in pachet un numar de 4 accesorii.

Un pistol cu aer cald este foarte necesar cand vrei sa incalzesti ceva  sau mai ales in cazul in care vrei sa infoliezi orice. Folia trebuie incalzita cu aer cald pentru a putea sa ia forma obiectului pe care este pus fie ca este vorba de sticla ( cum ar fi geamurile sau parbrizele masinii care de obicei sunt curbate) fie ca este vorba de infoliere de masini ( de asemenea elementele masinii sunt curbate , fie ca este vorba de capota, de aripi sau de plafon ) de accea necesita incalzirea si ondularea foliei dupa forma masinii.

Totodata un pistol cu aer cald se poate folosii si pentru incalzirea unei piese in sine.

Pistolul are doua trepte de viteza prima din ele avand un debit de aer de 250 de l pe minut si o temperatura a aerului de 350 de grade. A doua treapta are und ebit al aerului de 550l/ min si aerul este incalzit la 550 de grade. Fiecare din aceste cazuri se preteaza perfect pentru lucrari diferite. Cu aceste doua trepte vei putea sa realizezi cam orice lucrare pentru care acest pistol cu aer cald a fost conceput.

Setul contine : 1 buc duza reflector, o bucata duza cronica, o bucata duza „coada de peste” ::))) , o bucata de duza pentru protectie sticla si o gaica de prindere maner.

Oferta de pret, mai multe pareri si  specificatii tehnice pentru Steinhaus Start PRO-HG2000 vei gasi aici!!!

Puterea acestui pistol Steinhaus Start PRO-HG2000 este de 2000 w , o putere destul de mare iar temperatura maxima este de 550 de grade.

Marca Steinhaus Start PRO-HG2000 se remarca in randul uneltelor  mai ales prin raportul pret calitate excelent. Produsele marcii sunt de o calitate mai mult decat accesptabila si se compara cu produse mult mai scumpe. Gama larga de produse si clientii foarte multumiti de care se bucura aceasta marca ma fac sa o recomand cu incredere.

In concluzie Steinhaus Start PRO-HG2000 este unu din cele mai accesibile pistoale cu aer cald de pe piata , dar nu este neglijata calitatea si viata lui lunga de viata . As alege acest pistol datorita puterii  mari de 2000 de w , datorita celor doua trepte de viteza una pana de 350 de grade iar ce-a de-a doua de 550 de grade dar mai ales pentru pretul produselui care este pe departe excelent.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *