Steinhaus Start PRO-ED240


Steinhaus Start PRO-ED240
5 (100%) 1 vote

Masina de gaurit si insurubat cu cablu Steinhaus Start PRO-ED240, cu o putere de 240W, si o viteza de rotatie de 800RPM

Daca ai nevoie de o masina de insurubat foarte eficienta insa nu neaparat ai nevoie de mobilitatea uneia cu acumulator acest model Steinhaus Start PRO-ED240 este cea mai potrivita alegere pe care o poti face. Cablul spre deosebile de faptul ca te tine legat de o priza iti va oferi puterea pe care nu va putea niciodata sa ti-o dea o masina de insurubat cu acumulatori, Un alt avantaj major al acestui cablu este ca nu vei mai fi nevoit sa pui acumulatorul la incarcat .

Cand vine vorba despre rezistenta in timp iar acest model Steinhaus Start PRO-ED240 va avea un plus fata de masinile cu acumulator pentru ca acumulatorul se strica cel mai repede si este cel mai costisitor de inlocuit.

In ceea ce priveste suprafara de lucru pentru acest model in insurubat ,acesta poate foarte usor sa insurubeze in Lemn, metal sau zidarie dar si in multe altele.

Cel mai bun pret, specificatii tehnice si parerile cumparatorilor pentru Steinhaus Start PRO-ED240 aici !!

Dimensiunea mandrinei este una standard de 10 mm pe care majoritatea uneltelor de insurubat le au.

In ceea ce priveste designul este unul foarte ergonomic, mult mai ergonomic fara de masinile cu acumulatori atat datorita greutatii  cat si datorita ergonomicitatii. Culorile predominante sunt rosu si negru culorile predomenante ale acestei marci Steinhaus.

Puterea pe care acest model o are este de 240 W o putere mai mult decat decenta pentru insurubare , chiar si pentru gauri.

Acest model Steinhaus Start PRO-ED240 are 17 trepte cu care vei putea ajusta cuplul.

Ca si marca, Steinhaus  se adreseaza clientilor care doresc scule de buna calitate la preturi avantajoase. Calitatea produselor sale este din ce in ce mai cunoscuta iar majoritatea clientilor marcii sunt foarte multumiti de produsele cumparate.

In concluzie Steinhaus Start PRO-ED240 este o masina de insurubat foarte practica si performanta iar datorita faptului ca este alimentat de la priza in comparatie cu produsele similare cu acumulatori are un pret foarte bun, este mult mai usor in greutate dar si in folosinta iar durabilitatea lui in timp este crescuta. Recomand aceasta unealta la atelierele de mobila sau oriunde unde se foloseste cu o frecventa ridicata dar nu numai. Pretul aparatului este unu fara concurenta deci eu zic ca merita luat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *