fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710


Afla mai multe despre fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710  si de ce acesta ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata!!

Incep prin a va povesti experienta mea cu acest fierastrau . De circa un an de zile mi-am cumparat o casa demifinisata dar la care inca nu am reusit sa termin tot ce era de facut. Am folosit acest polizor de la taierea placilor de osb pe care le-am montat in pod, la taierea parchetului laminat si triplustratificat montat in casa, la taierea usii de pod care binenteles ca era prea lunga, la taierea scandurei montate pe gard si de fiecare data cand aveam nevoie de un lemn .

Eu personal recomand un „decupir” fierastrau pendular in orice gospodarie pentru multitudinea de treburi la care este folositor

Steinhaus PRO-JS710 vine in pachet ( desi eu nu l-am folosit decat la lemn) si cu lama de taiere pentru metal dar si cu cea de lemn. Aceste lame le vei putea gasi cu usurinta in magazinele dedicate de constructii de la diferiti producatori si de diferite dimensiuni sau folosinte. Tot in pachet vei gasi sina de ghidare, cheie hexagonala pentru reglarea unghiului de taiere al talpii dar si cutie de material plastic in care sa depozitezi aceasta unealta

Oferta de pret actuala si mai multe pareri despre fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710 vezi aici!!

Alimentarea lui se face la reteau de energie electrica si ai nevoie de  o priza de 220 W . Puterea motorului este de 710 W , suficient de mare pentru a face fata taierilor in lemn si chiar in fier. Vei putea taia cu succes lemn, metal, zidarie, ceramica si rigips. Viteza maxima este de 3000 rpm ( in cazul nostru 300 de miscari sus-jos)

Design

In ce priveste designul, fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710  arata destul de bine, comparativ cu alte fierastraie cu pret de cateva ori mai mare dar in culorile marcii : rosu si negru.

Vine dotat cu led pentru a asigura o vizibilitate crescuta pe suprafata care urmeaza a fi taiata

In ceea ce priveste producatorul , Steinhaus vina sa suplineasca nevoile romanilor ( si nu doar) prin produse de calitate care rezista cu succes in timp facute la cele mai bune preturi.

Demn de luat in seamna este numarul mare de pareri pozitive la majoritatea produselor marca Steinhaus. fiecare din produsele bine vandute am sute de pareri pozitive demne de luat in seama.

In concluzie Steinhaus PRO-JS710  este un fierastrau unghiular cu care iti poti face treaba foarte bine daca il folosesti ocazional sau chiar periodic, la care vei putea pune o varietate de panze care le gasesti pe piata si care are un pret foarte bun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *